Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



A-Run Comfort

A-Run Comfort

Letkørende komfortkørestol i højstyrke aluminium: Drivhjulenes og drivringenes placering meget tæt på brugeren gør stellet meget let at drive frem. Let at manøvrere gennem smalle døre og i små rum. A-Run fås også med stropsæde- og ryg samt siddesystemer fra Leckey. Fås i standardmål og skræddersyet og med et bredt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Rex 350

Rex 350

Rex 350 er en kompakt, hurtig og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet. Let at manøvrere indendørs. Grundet modulopbygningen kan sædet konstrueres under hensyn til brugerens særlige behov for støtte og aflastning. Fås som tilvalg med ergonomisk rammedesign og specialsæder og op til 5 elektriske sædeindstillinger.

Føj til huskeliste
V-Max

V-Max

Den effektive køre- og bremsehjælp til kørestole.
Montering:næsten alle manuelle kørestole med sædebredde fra 36 cm Hastighed: trinløs regulerbar. Forlæns/baglæns: 6 km/t / 3 km/t
Rækkevide: op til 15 km. Max stigning: op til 20.
Konstant og effektiv drivkraft på bageste hjul
Fås i 2 varianter V-Max (200 kg) og V-Max Plus (300 kg)

Føj til huskeliste

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4
7500 Holstebro

Storm4 X-plore

Storm4 X-plore

Storm4 X-plore er en solid og komfortabel el-kørestol, der er let at
manøvrere. Storm4 X-plore har affjedring på alle fire hjul og kraftfulde
motorer. Det giver perfekt stødabsorbering, god kontakt til underlaget
og de bedste køreegenskaber. X-plore er for dig, som ønsker de bedste køreegenskaber i alle former for terræn.

Føj til huskeliste
GH1 F Løftemodul

GH1 F Løftemodul

GH1 F er et fleksibelt løftemodul, der kan flyttes fra et skinnesystem til et andet. GH1F er nemt at flytte fra rum til rum, og det monterer sig selv automatisk i skinnesystemet. Flytningen kan ske uden at belaste personalet ved hjælp af en specialdesignet transport og opbevaringsvogn.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Lærken 3 Elscooter

Lærken 3 Elscooter

Denne 3- hjulede maskine er særdeles velegnet til kørsel i butikker, da vendediameter er utrolig lav. Til brugere, der ikke har brug for at køre særlig lange ture. Leveres med justerbart luksussæde med nakkestøtte. Standardudstyr: 2 sidespejle og frontkurv. Beslag på sæde til stokkeholder, bagkurv etc.

Føj til huskeliste
Karma 741 el-scooter

Karma 741 el-scooter

Velkendt, gennemprøvet og driftssikker all-round, 4-hjulet, Karma el-scooter i nyt, smart og tidløst design. Øget kørestrækning (op til 60 km) på en opladning. Forbedret affjedring og bredere aksler. Leveres med sidespejle, lader og frontkurv.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

Dalton Standard

Dalton Standard

Dalton Standard er en let, aktiv kørestol i standardmål med svingbare og aftagelige fodstøtter, der er en stor hjælp ved forflytninger. Justerbar balance og sædedybde, højde- og vinkeljusterbar folderyg og fodstøtte, aftagelige sidestykker. Lagerføres i et fast udvalg af størrelser med standardudstyr for hurtig levering til en fordelagtig pris.

Føj til huskeliste
Tukan A Standard

Tukan A Standard

Tukan A Standard er en let, elegant og diskret kørestol i standardmål til den aktive bruger. Justerbar balance, justerbar sædedybde, højde- og vinkeljusterbar folderyg, vinkel og højdejusterbar fodstøtte, aftagelige sidestykker. Lagerføres i et fast udvalg af størrelser med standardudstyr for hurtig levering til en fordelagtig pris.

Føj til huskeliste
Alber Viamobil V25

Alber Viamobil V25

Alber Viamobil er for dig, som ønsker det bedste indenfor hjælpemotorer til kørestole. viamobil er forsynet med en kraftig motor med overskud og en drivenhed, der sikrer god kontakt til underlaget. Udendørs kørsel, bakker og forhindringer klares med lethed og uden besvær for hjælperen. Viamobil kan monteres på de fleste kørestole.

Føj til huskeliste