Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Aluminiums krykker i flotte farver

Aluminiums krykker i flotte farver

Let krykke i aluminum. Vejer 400 gram. Designet på håndtaget er optimeret til at reducere risiko for carpal tunnel syndrom. Armringe kan fås i forskellige størrelser. Højde tilpasses til den enkelte bruger. Beskriv højde ved bestilling.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Nimbo Walker - gangstol/gangvogn (2. generation)

Nimbo Walker - gangstol/gangvogn (2. generation)

Nimbo Walker giver mere mobilitet og forbedrer kropsholdningen.
Støtter brugeren bagfra, hvilket er med til at fremme en oprejst stilling og forlængelse af kroppen, hvilket muliggør et mere flydende gangmønster.
Til børn og unge med nedsat muskelkoordination/spastisk lammelse (cerebral parese) eller andre former for neurologiske tilstande.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Invacare AVIVA FX

Invacare AVIVA FX

AVIVA FX med Modulite, er en elektrisk kørestol med mange egenskaber, ny teknologi og nyt design.
AVIVA FX har et affjedringssystem, der minimerer vibrationer og stød, hvilket giver ekstra komfort og kontrol, specielt for borgere med nedsat balance i overkroppen eller med smerter i ryg og arme.

Føj til huskeliste
M Corpus VS R-net

M Corpus VS R-net

M Corpus VS giver en ny dimension til ståfunktionen med manøvredygtigheden fra et chassis med centerhjulsdrev. Alle avancerede sædefunktioner inkl. ståfunktionen samt køreparametre indstilles med QuickConfig appen ud fra individuelle behov. Svingbare knæstøtter med let tilgængelig udløsermekanisme flyttes nemt ved forflytning. Ståvinkel 70 grader

Føj til huskeliste
Eagle løftepude

Eagle løftepude

Eagle er vores smarte løfteløsning til hjemmet. Den seneste tilføjelse til vores udvalg af sikre løftepuder.
Eagle er skræddersyet til hjemmepleje, designet til både at sidde op og løfte en falden person og har til formål at hjælpe såvel plejen mod rygskader ifm. adskillige løft som den enkelte bruger til at være uafhængig.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Tomtar gangstativ

Tomtar gangstativ

To indstillingsmuligheder: Stift, som almindelige gangstativer, eller reciprokt (vekslende) hvor ene sides ben holdes nede mens det andet bevæges. Bedre støtte for brugeren. Pulverlarkeret og højdejusterbart.

Føj til huskeliste
Olympos ATR M SLIM

Olympos ATR M SLIM

BEMÆRK: Denne model er Slim og 6 cm smallere end standard str. Robust og let rollator specielt designet til udendørs brug. Det brede designe sikrer stabilitet og maksimal støtte ved udendørs brug. Kombinationen af de store forhjul og de støddæmpende dæk gør den pålidelig og komfortabel og giver god støtte i forbindelse med udendørs aktiviteter.

Føj til huskeliste
Lift Activ

Lift Activ

Robust og fleksibel kørestol som løfter brugeren op i højden. Det justerbare sæde kan hæves med op til 30 cm og gør det muligt for brugeren at komme i øjen- og arbejdshøjde svarende til en person på 175 cm. Leveres skræddersyet med rammedimensioner og udstyr tilpasset den enkelte bruger.

Føj til huskeliste
Speedy A1 HD (Heavy Duty)

Speedy A1 HD (Heavy Duty)

Robust kørestol til ekstrem belastning, maksimal brugervægt er hele 380 kg. Velegnet til tungere brugere og brugere med en højde på to meter eller derover. Speedy A1 leveres skræddersyet med individuel kørestolsramme og udstyr. Kompatibel med hjælpemotoren Wheel-E. MDR-godkendt.

Føj til huskeliste
Netti V

Netti V

Med Netti V har vi kombineret fordelene ved en aktiv kørestol og en komfortkørestol. Dette giver mulighed for gode køreegenskaber, uanset om brugerne kan køre selv eller har brug for at blive skubbet. Med den store tilt vinkel, kan brugeren slappe af i løbet af dagen.

Føj til huskeliste