Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



PIMPF Forflytningshåndtag

PIMPF Forflytningshåndtag

Ergonomisk og skridsikkert håndtag til brug ved forflytning fra siddende til stående stilling. Brugen af PIMPF er skånsom for ryggen og minimerer risikoen for vrid og overbelastninger hos både bruger og hjælper.
Brugen af PIMPF kræver at personen, der skal hjælpes, har tilstrækkelig mobilitet og styrke i krop, arme og hænder.

Føj til huskeliste
Topro Pegasus letvægtsrollator

Topro Pegasus letvægtsrollator

Letvægtsrollator i kulfiber der vejer 6,1 kg. og 6,6 kg. inkl. taske. Den fås i stålblå, hvid og rød. Den er udstyret med reflekser på rammen, på låsen og på indkøbsposen og giver dermed 360 graders synlighed i mørke. Der medfølger en taske der tåler skånsom maskinvask ved 40 grader. Rollatoren kan rengøres med en fugtig ikke-slibende klud.

Føj til huskeliste
Topro Troja 5G rollator

Topro Troja 5G rollator

Moderne rollator med bløde hjul, som gør den behagelig og stødabsorberende at gå med. Kommer med en aftagelig taske, der kan bære op til 10 kg, den kan maskinvaskes på skåneprogram ved 40 grader. Ergonomiske greb flere gribepositioner (TOPRO Ergo Grip).
Rengøring: Kan vaskes med almindelige rengøringsmidler og tørres af i hånden.

Føj til huskeliste
One Way Open

One Way Open

Denne forbedrede One Way Open er en tynd polstret, retningsbestemt glidepude. Den er velegnet til brugeren, som har behov for hjælp til at glide tilbage i kørestol. Produktet har en konstruktion indvendigt, som let glider brugeren bagud uden at kunne glide fremad igen. Glideevnen på denne forbedrede model glider nu endnu bedre.

Føj til huskeliste
One Way Tube

One Way Tube

Denne forbedrede One Way Tube er et tyndt, polstret, retningsbestemt gliderør. Den er velegnet til den mere selvhjulpne bruger, som med hjælp af produktets nylon inderside, selvstændigt kan glide tilbage i kørestol. Produktet er konstrueret således at brugeren ikke glider fremad igen. Glideevnen er forbedret, så bruger glider endnu lettere bagud.

Føj til huskeliste
Topro Troja Original rollator

Topro Troja Original rollator

En basisrollator i et moderne design med mange funktionaliteter, der er nødvendige for en sikker gåtur og en aktiv hverdag. Giver en høj sikkerhed og komfort under gang med både køre- og parkeringsbremser på begge håndtag. Kan vaskes med almindelige rengøringsmidler og tørres af i hånden.

Føj til huskeliste
Topro Olympos ATR rollator med bløde hjul

Topro Olympos ATR rollator med bløde hjul

TOPRO Olympos ATR er en premium rollator specielt designet til udendørs brug. Rollatorens brede design sikrer høj stabilitet og maksimal støtte i et udendørs og terrængående miljø. Kombinationen med store de store forhjul og ekstra stødabsorberende dæk gør, at den er meget behagelig at køre med udendørs.

Føj til huskeliste
Topro Hestia indendørs rollator

Topro Hestia indendørs rollator

Stilfuld og pladsbesparende foldbar indendørs rollator med bakke, som er nem at komme rundt med i hjemmet. Topro Hestia indendørs rollator har ergonomisk udformede håndtag, som tilmed er højdejusterbare og udstyret med en énhåndsbremse, så rollatoren nemt kan betjenes med én hånd.

Føj til huskeliste
Vario Cover - 2

Vario Cover - 2

Et fleksibelt topcover som lægges ovenpå madrassen elastikker omkring madrassens hjørner uden at løfte.
Med 2 glideflapper som kan låse under ryg og ben samt permanent glid under bækken.
Glideflapperne fastholdes med burrebånd i siden.
Med 10 cm antiskrid i begge sider samt et glidemateriale i hele coverets længde.

Føj til huskeliste
Eloflex P el-kørestol

Eloflex P el-kørestol

Eloflex let, sammenklappelig elektrisk kørestol med elektrisk sædehejs & sænk, max brugervægt 160 kg. Anbefales for borgere som har svært ved at rejse sig op fra stolen. Den er meget slidstærk og kører 30 km på en opladning. Kan foldes sammen og medbringes i alle personbiler, taxa og fly. En meget praktisk anvendelig og gen-anvendelig el-kørestol.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro