Albuestokke uden højdeindstilling

Albuestokke med et ikke-indstilleligt stokkeben, et håndtag og en opret albuestøtte.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Reflekser, som lyser op i mørket, når der kastes lys på dem. Går hele vejen rundt om stokken og kan ses fra alle sider.
    
    
    
g
kg
 info
Målt fra gulv til håndtagets overkant, der hvor håndtaget er fæstet på stokkebenet
cm (± 2 cm)
 info
Minimum længde på arm sektionen, målt langs med denne fra håndtagets overkant, der hvor håndtaget er fæstet på stokkebenet, til armbøjlens øverste punkt
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Vilhelm Hertz krykken

Vilhelm Hertz krykken

Vi udvikler, designer og håndbygger krykker. Krykkerne, alt efter model, er er fremstillet i egetræ, aluminium, stål og kulfiber. Krykkerne har en elasticitet som giver en behagelig gang. Krykken højdetilpasses specifikt til den enkelte person, dvs. de kan ikke indstilles i højden.

Føj til huskeliste
BIG 150 Albuestok m/indstillelig albuestøtte

BIG 150 Albuestok m/indstillelig albuestøtte

BIG 150 er en albuestok, der skaber tryghed for brugere med nedsat gangfunktion. Har et ergonomisk korrekt greb, patenteret kliklåsesystem, 3 indstillingsmuligheder for højden af underarmstøtten. Er udført i meget let aluminium. Sælges i par.

Føj til huskeliste
Albuekrykke, max 150 kg

Albuekrykke, max 150 kg

Albuekrykke med belastningskapacitet på op til 150 kg. Tre trins højdeindstillelig armbøjle i kraftig kvalitet.

Føj til huskeliste