Underarmsstokke

Ganghjælpemidler til en hånd, med håndtag og horisontal underarmsstøtte. Gangborde med adskilte underarmsstøtter, se 12 06 12 - 07.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Reflekser, som lyser op i mørket, når der kastes lys på dem. Går hele vejen rundt om stokken og kan ses fra alle sider.
    
 info
Målt fra gulv til bunden af underarmsskålen.
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.KMINA Underarmsstokke

KMINA Underarmsstokke

- giver en smertefri og mere ubesværet bevægelse. Brugeren kan nu gå længere med en mere sikker gang, end ved brug af normale stokke. Brugeren får en mere korrekt kropsholdning, og bruger dermed mindre energi. Undgår at støtte direkte med hånd/håndled. Vægten bliver fordelt helt anderledes og de øvre lemmer bliver derved skånet.

Føj til huskeliste
Arthritis underarmsstok

Arthritis underarmsstok

Arthritis underarmsstok i aluminium. Højdeindstillelig. Håndgreb kan drejes 360 i længderetningen. Manchet med velcrolukke. Omfang max. 30 cm. Dupsko Type Z 25 mm.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens