Underarmsstokke

Ganghjælpemidler til en hånd, med håndtag og horisontal underarmsstøtte.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Målt fra gulv til bunden af underarmsskålen.
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.KMINA Underarmsstokke

KMINA Underarmsstokke

- giver en smertefri og mere ubesværet bevægelse. Brugeren kan nu gå længere med en mere sikker gang, end ved brug af normale stokke. Brugeren får en mere korrekt kropsholdning, og bruger dermed mindre energi. Undgår at støtte direkte med hånd/håndled. Vægten bliver fordelt helt anderledes og de øvre lemmer bliver derved skånet.

Føj til huskeliste
Arthritis underarmsstok

Arthritis underarmsstok

Højdeindstillelig underarmsstok i aluminium. Håndgrebene kan justeres i længderetningen og med 360 rotation. Manchet med velcrolukke.
Max. omfang 40 cm. Dupsko: 18 mm.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N

Arthritis underarmsstok høj

Arthritis underarmsstok høj

Arthritis underarmsstok i aluminium. Højdeindstillelig. Håndgreb kan drejes 360 i længderetningen. Manchet med velcrolukke. Omfang max. 30 cm. Dupsko Type Z 25 mm.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N