Armhulestokke

Ganghjælpemidler til een hånd, med håndtag og støtte nær armhulen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
Reflekser, som lyser op i mørket, når der kastes lys på dem. Går hele vejen rundt om stokken og kan ses fra alle sider.
    
 info
Målt fra armhulestøttens overkant til gulv
cm (± 3 cm)
g
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Active Ergobaum Dual

Active Ergobaum Dual

Krykkerne er specielt udviklet til brugere, der har diagnoser eller kroniske skader, der påvirker arme/håndled. Krykkerne har højdejustering, håndtaget kan indstilles, der er støddæmpning og affjedring, LED-lys som kan oplyse underlaget i mørke for øget sikkerhed. Krykkerne kan lægges sammen, så de fylder mindre og er derfor enkle at transportere.

Føj til huskeliste
Axilla-/armhulestok i aluminium

Axilla-/armhulestok i aluminium

Axilla-/armhulestok i aluminium. Brugervægt: 120 kg. Højdeindstilleligt håndgreb. Vægt: 850 gr. Dupsko Ø19 mm. Materiale: Aluminium. 8066046: Indstillelig fra 112-132 cm. 8066047: Indstillelig fra 133-153 cm.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Axilla-/armhulestok i bøgetræ

Axilla-/armhulestok i bøgetræ

Axilla-/armhulestok i bøgetræ. Manchet af blød plastik. Håndtaget kan højdeindstilles med 3 trin. Dupsko 25 mm.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens