Ganghjælpemidler, som håndteres med begge arme

Ganghjælpemidler, som støtter brugeren, og som håndteres enten med begge arme eller med overkroppen. Tilbehør til ganghjælpemidler, se 12 07. Rulleborde, se 24 36 12.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedLeopard rollator med Softhjul

Leopard rollator med Softhjul

Mobilex letvægtsrollator Leopard med soft hjul, den foldes let sammen sideværts, og fylder dermed minimalt, . De store soft hjul gør, at rollatoren yderes behagelig at køre med på ujævne overflader f.eks brosten. Skubbehåndtagene kan nemt justeres i højden uden brug af værktøj.

Godkendt til en brugervægt op til 150 kg.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Trust Lets Go indendørs rollator

Trust Lets Go indendørs rollator

En indendørs rollator fra svenske Trustcare.
- Stort håndtag som bremsebøjle
- Praktisk bakke som nemt kan klikkes af
- Vejer 6,5 kg
- Findes i to farver

Føj til huskeliste
Trust Lets Go Out- udendørs rollator

Trust Lets Go Out- udendørs rollator

En udendørs rollator fra svenske Trust med følgende detaljer:
- Vejer 6,1 kg
- Nem at klappe sammen
- Ergonomiske håndtag som kan indstilles fra 78 til 96 cm
- Ekstra store forhjul
- Bagjulene er forsynet med stænklapper
- Findes i tre farver
- Praktisk tilbehør som tilvalg

Føj til huskeliste
Trust Lets Fly - elegant udendørs-rollator

Trust Lets Fly - elegant udendørs-rollator

Udendørs rollator fra svenske Trust,med ekstra store forhjul og nem at klappe sammen. Gode bremser som er ført inden i rørene. Baghjulene har indbygget affjedring. Fås i flere farver og der kan tilkøbes tilbehør

Føj til huskeliste
Lion rollator til udenførs brug

Lion rollator til udenførs brug

Lion rollatoren er designet til udendørs brug. Med sine store, bløde hjul, kører rollatoren nemt på ujævne overflader. Aluminiumsrammen er forstærket, så rollatoren kan bære op til 200 kg. Er udstyret med stokkeholder og en praktisk, aftagelig taske. Sædet er lavet af kraftig nylon, der er rygbælte for ekstra støtte når man sidder ned.

Føj til huskeliste
Jaguar rollator til indendørs brug

Jaguar rollator til indendørs brug

Jaguar rollatoren er designet med henblik på indendørs brug, og er godkendt til en brugervægt på op til 100 kg. Rammen er lavet af aluminium og er designet med henblik på lethed og stabilitet, konstruktionen vejer derfor kun 6,6 kg. Rollatoren kører derfor let over jævne overflader. Skubbehåndtagene kan indstilles i højden fra 83-102 cm.

Føj til huskeliste
Gepard kulfiber rollator

Gepard kulfiber rollator

Gepard rollatoren er produceret med henblik på styrke og mobilitet, og er derfor lavet af kulfiber. Med sine store hjul er den velegnet til både udendørs og indendørs brug. På baghjulene er der desuden trædepedaler, så man nemmere kan forcere små forhindringer. Rollatoren kan foldes sammen, og fylder kun 22,5 cm i sammenfoldet tilstand.

Føj til huskeliste
Buffalo heavy-duty rollator

Buffalo heavy-duty rollator

Buffalo rollatoren er en heavy-duty rollator der kan bære op til 200 kg. Den er udstyret med et sæde samt rygbælte, så mant nemt kan tage et hvil. Hjulene er store, hvilket er velegnet til udendørs såvel som indendørs brug. Rollatoren kan foldes sammen, så den fylder minimalt under opbevaring. Som tilbehør medfølger der en aftagelig indkøstaske.

Føj til huskeliste
Leopard rollator

Leopard rollator

Leopard rollatoren er lavet af aluminium, og fås i 2 farver, rød og Antrasit grå. Rollatoren er egnet til udendørs såvel som indendørs brug på grund af sin lave vægt og de store hjul. Hvis det ønskes, kan den også leveres med softhjul, som er velegnet til ujævne uderlag. Baghjulene er forsynet med låsbare bremser, derudover er der 2 håndbremser.

Føj til huskeliste
Kudu rollator

Kudu rollator

Kudu rollatoren er produceret i aluminium, hvilket sikrer lav vægt, den kan klappes sammen sideværts. Hjulene er store og bløde, hvilket gør rollatoren idéel til udendørs brug. Der er trædepedaler på hjulene, så man lettere kan forcere små forhindringer. Leveres med 2 låsbare bremser, en ringeklokke, en stokkeholder, samt indkøbsnet og bakke.

Føj til huskeliste