Ganghjælpemidler håndteret med begge arme

Udstyr, som støtter en persons gangfunktion, og som håndteres enten med begge arme, med overkroppen eller på anden måde. Tilbehør til ganghjælpemidler, se 12 07. Rulleborde, se 24 36 12.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Viking

Viking

Viking er en let aluminiums rollator, med kabelholder og rengøringsvenlige hjul.
Højden på håndtagene kan nemt indstilles.
Fås i forskellige højder som dækker behovet for lang de fleste.
Har brugervenlige bremsegreb og aftagelig indkøbspose.

Føj til huskeliste

Rehasense Denmark
Glarmestervej 18B, st. th.
8600 Silkeborg

LECKEY MyWay Plus Gangstativ

LECKEY MyWay Plus Gangstativ

Med udgangspunkt i MyWay gangstativet, introduceres det nyudviklede MyWay Plus. Ved at kombinere et skræddersyet åbent steldesign og korsetselen med en bred vifte af tilbehør, kan MyWay skræddersyes til at passe til ethvert barns behov. 6 selestørrelser, dækker op til ca. 16 år. Mulighed for underarmsstøtte. Ramme og øvre støtteenhed kan skilles ad

Føj til huskeliste
Panda Comfort rollator med soft hjul

Panda Comfort rollator med soft hjul

Panda Comfort rollator med komfort og stabilitet, der egner sig til både inde- og udendørsbrug. Den er udstyret med soft hjul, der giver stødabsorbering.
I køreposition er den sikret mod uønsket op låsning.

Føj til huskeliste
Puma Air udendørs rollator

Puma Air udendørs rollator

Puma Air rollator med komfort og stabilitet, der egner sig til både inde- og udendørsbrug. Den er udstyret med store lufthjul på 12 og kan bruges i ujævnt terræn. 2 låsbare bremser med parkeringsfunktion. Hjul med luftdæk 29,5 cm x 4,5 cm.
Der medfølger: Taske, rygbælte, stokkeholder og kopholder.

Føj til huskeliste
AirgoFlex - multifunktionelt hjælpemiddel

AirgoFlex - multifunktionelt hjælpemiddel

AirgoFlex er en multifunktionel stol, der kombinerer fordelene ved flere hjælpemidler, og dermed giver god støtte og hjælp på både rejse og i hverdagen.
Med 5 hjælpemidler i ét produkt: Rollator, Gangstativ, Gangborg, Elscooter OG Elkørestol. Med disse multifunktioner kan den derfor bl.a. fungere som et effektivt hjælpemiddel til f.eks. gangtræning

Føj til huskeliste
byAcre Overland Rollator med lufthjul

byAcre Overland Rollator med lufthjul

En moderne, udendørs ultralight rollator, der er fremstillet i kulfiber og vejer 6,7 kg. Det særlige ved denne rollator er de store luftgummihjul, som gør den velegnet til brug i naturen og på ujævnt terræn. Tåler al slags vejr. Har fremadvendte ergonomiske håndtag. Lille taske og løkke til at holde rollatoren sammenfoldet medfølger. Farve: Brun.

Føj til huskeliste
LECKEY MyWay Gangstativ

LECKEY MyWay Gangstativ

MyWay har et seleunderstøttelsessystem, der leverer den kernestabilitet, der kræves for at understøtte hovedkontrol og bevægelse af ekstremiteter, hvilket gør det muligt for børn at opnå optimal gåevne. Det åbne stel-design gør det lettere at røre, føle, og opdage verden, hvilket giver børn flere muligheder for udvikling og læring.

Føj til huskeliste
GEMINO 30 Carbon

GEMINO 30 Carbon

GEMINO 30 Carbon er en 5,6 kg let og foldbar rollator med et moderne design. Den har indendørs og udendørs ydeevne og er en ledsager til hverdag og rejser. Carbon er kendetegnet ved styrke og robusthed kombineret med lav vægt og anvendes derfor, alle steder på produktet, hvor der stilles høje krav.

Føj til huskeliste
Pluto - den bagudvendte børnerollator

Pluto - den bagudvendte børnerollator

Giver barnet større mobilitet og frihed. Giver støtte og hjælper til forbedring af kropsholdningen. Den understøtter terapeutiske øvelser, som at lære naturlige bevægelser og at øge balancen. Med tilbageløbsbremser (kan deaktiveres). Har bredde- og højdejustérbare håndgreb. Fås også med retningslåste forhjul. Hvilesæde eller selebukser er tilkøb.

Føj til huskeliste
Gepard Rollator med soft hjul

Gepard Rollator med soft hjul

Letvægtsrollator med softhjul og vægt på 5,3 kg, fremstillet i kulfiber. Velegnet til at køre på ujævnt underlag. Sædet er fremstillet af slidstærkt nylon og der er mont. et rygbælte, som giver dig sikkerhed og støtte, når du bruger sædet. Der medfølger taske, rygstøtte og stokke- og krykkeholder. Snavs kan aftørres med en klud med mildt sæbevand.

Føj til huskeliste