Rollatorer med 4 hjul, skubbes

Rollatorer med 4 hjul og som skubbes frem.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Som minimum kan bremserne betjenes på begge sider med én hånd.
    
    
    
    
    
    
 info
Angiver hvorvidt stellet kan låses når det er sammenfoldet, fx i forbindelse med transport og håndtering af rollatoren
    
    
 info
Laveste position, som håndtaget kan indstilles til
cm
 info
Højeste position, som håndtaget kan indstilles til
cm
 info
Rollatorens største udvendige bredde, når rollatoren er i den bredeste indstilling
cm
 info
Rollatorens største udvendige længde, når rollatoren er i den højeste/længste indstilling
cm
 info
Eksklusiv tilbehør som kan tages af uden brug af værktøj, fx kurv, bakke eller sæde
kg
kg
 info
Målt med håndtagene indstillet parallelt med kørselretningen
cm (± 2 cm)
 info
Målt fra gulv til sædets overside midt på
cm (± 2 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lion rollator til udendørs brug

Lion rollator til udendørs brug

Lion rollatoren er designet til udendørs brug. Med sine store, bløde hjul, kører rollatoren nemt på ujævne overflader. Aluminiumsrammen er forstærket, så rollatoren kan bære op til 200 kg. Er udstyret med stokkeholder og en praktisk, aftagelig taske. Sædet er lavet af kraftig nylon, der er rygbælte for ekstra støtte når man sidder ned.

Føj til huskeliste
Jaguar rollator til indendørs brug

Jaguar rollator til indendørs brug

Jaguar rollatoren er designet med henblik på indendørs brug, og er godkendt til en brugervægt på op til 100 kg. Rammen er lavet af aluminium og er designet med henblik på lethed og stabilitet, konstruktionen vejer derfor kun 6,6 kg. Rollatoren kører derfor let over jævne overflader. Skubbehåndtagene kan indstilles i højden fra 83-102 cm.

Føj til huskeliste
Gepard kulfiber rollator

Gepard kulfiber rollator

Gepard rollatoren er produceret med henblik på styrke og mobilitet, og er derfor lavet af kulfiber. Med sine store hjul er den velegnet til både udendørs og indendørs brug. På baghjulene er der desuden trædepedaler, så man nemmere kan forcere små forhindringer. Rollatoren kan foldes sammen, og fylder kun 22,5 cm i sammenfoldet tilstand.

Føj til huskeliste
Buffalo heavy-duty rollator

Buffalo heavy-duty rollator

Buffalo rollatoren er en heavy-duty rollator der kan bære op til 200 kg. Den er udstyret med et sæde samt rygbælte, så mant nemt kan tage et hvil. Hjulene er store, hvilket er velegnet til udendørs såvel som indendørs brug. Rollatoren kan foldes sammen, så den fylder minimalt under opbevaring. Som tilbehør medfølger der en aftagelig indkøstaske.

Føj til huskeliste
Leopard rollator

Leopard rollator

Leopard rollatoren er lavet af aluminium, og fås i 2 farver, rød og Antrasit grå. Rollatoren er egnet til udendørs såvel som indendørs brug på grund af sin lave vægt og de store hjul. Hvis det ønskes, kan den også leveres med softhjul, som er velegnet til ujævne uderlag. Baghjulene er forsynet med låsbare bremser, derudover er der 2 håndbremser.

Føj til huskeliste
Kudu rollator

Kudu rollator

Kudu rollatoren er produceret i aluminium, hvilket sikrer lav vægt, den kan klappes sammen sideværts. Hjulene er store og bløde, hvilket gør rollatoren idéel til udendørs brug. Der er trædepedaler på hjulene, så man lettere kan forcere små forhindringer. Leveres med 2 låsbare bremser, en ringeklokke, en stokkeholder, samt indkøbsnet og bakke.

Føj til huskeliste
Impala rollator

Impala rollator

Impala er en relativt billig rollator, men den tilbyder samtidig det meste man kan forvente af en rollator. Den leveres med 2 håndbremser, aftagelig taske, stokkeholder samt rygbælte og polstret sæde. Håndtagene er anatomisk udformet, og kan indstilles i højden. Rollatoren kan klappes sammen, så den fylder mindre under transport eller opbevaring.

Føj til huskeliste
WheelzAhead Track 3.0 Rollator

WheelzAhead Track 3.0 Rollator

Dobbelt sammenklappelig rollator fra WheelzAhead. Kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. WheelzAhead Track 3.0 rollatoren leveres med et omfattende standardudstyr rygstøtte, 2 tasker, LED lygte, transporttaske og holder til stok. Den er alene på markedet med den smarte dobbelt sammenklappelige løsning.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

TrustCare Lets Go Out

TrustCare Lets Go Out

Lets Go Out udendørs rollator fra svenske TrustCare. Letvægtsdesign i aluminium og kunstlæder. TrustCare Lets Go Out er en rollator til udendørs brug. Til trods for, at det er en ganske kraftig rollator, så vejer den kun 6,1 kilo og er nem at folde sammen, så du kan tage den med i bilen eller bussen.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Leopard rollator

Leopard rollator

Leopard letvægtsrollator har en aluminiumsramme.
Den foldes let sammen sideværts og sammenfoldet fylder den minimalt.
Rollatoren leveres som udgangspunkt i grå - uden rygbælte og stokkeholder - men vi tilbyder nedenstående modeller inkl. rygbælte og stokkeholder:
312300 Leopard grøn
312301 Leopard rød
312304 Leopard grå
312309 Leopard blå

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg