Løbecykler

Cykler med styr til manuel styring og uden pedaler, med sæde. Gås eller løbes frem.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
cm
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Gåcykel barn

Gåcykel barn

Gå cyklen er et godt redskab, når det kniber med at få bentøjet til at klare lange gå distancer. Dårligt knæ, fodled og hofte, bliver på denne måde aflastet, da de nu ikke længere skal bære vægten, men blot skubbe cyklen fremad. Kan slås sammen så den er nem at have med overalt.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Gå/løbe Cykel

Gå/løbe Cykel

Gå/løbe cyklen er et godt redskab, når det kniber med at få bentøjet til at klare lange distancer. Dårlige knæ, fodled og hofte, bliver på denne måde aflastet, da de nu ikke længere skal bære på kropsvægten, men blot skubbe cyklen fremad. Cyklen er forsynet med bremse på forhjulet.
Kan foldes sammen. Kan fremstilles i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

CAVALIER, gangvogn

CAVALIER, gangvogn

Gangvogn med sadel, kropsstøtte og styr mekanisk forbundet med selvoprettende forhjul der gør det nemt at bevæge sig lige ud trods ujævnt terræn så vel som at dreje precist. Stel: blå metal pulverlak. Sadel gel cykel eller banan model, kropsstøtte: Sort skai or PUR halvcirkel. Stort tilbehørs program. Fin ergonomisk indstilling med umbrachonøgle.

Føj til huskeliste
Petra

Petra

3- hjulet løbecykel, gås eller løbes frem med benene og styres med arme/hænder. Til mobilitet, motion, idræt, leg og fysisk udvikling. Store hjul klarer let ujævnheder og blødt underlag. Fjederstyresystem giver retningsstabilitet. Stort udvalg af sadler, kropsstøtter og andet tilbehør der sikre stabilitet.

Føj til huskeliste