Trehjulede cykler til én cyklende person, to baghjul

Cykler med et forhjul og to baghjul, til én cyklende person.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Cyklen bakker ved baglæns tråd
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 5 cm)
cm
kg
(± 2 )
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



GALAXY

GALAXY

En 1-personers 3-hjulet cykel, med samme tekniske specifikationer som Side-By-Side cyklen. Cyklen er håndbygget i et kraftig rør stel.Cyklen kan styres med det tilbagetrukne styr, som gør at man får en komfortabel kørestilling i sit Captain Seats med nedfældbar armstøtter. Sædet kan justeres.
Kan monteres med el-kit, og vores nye standardbatteri

Føj til huskeliste
Amladcykler 3-hjulet handicapcykel med el-hjælpemotor

Amladcykler 3-hjulet handicapcykel med el-hjælpemotor

Kvalitets el 3 hjulet cykel en kraftig motor, som kan klare op til 40 km. på en fuld opladning (BEMÆRK: OGSÅ I FROSTVEJR). Cyklen har lav indstigningshøjde samt et nemt og brugervenligt betjeningsdisplay, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder.

Føj til huskeliste
Bomi Tricykel gear med hjælpemotor

Bomi Tricykel gear med hjælpemotor

Hjælpemotoren giver brugeren ekstra kræfter og øger hastigheden, hjælper ved igangsætning samt i modvind og kuperet terræn.
Denne cykel er ifølge færdselsloven en cykel med elektrisk hjælpemotor. Hastigheden med motor er begrænset til 24,8 km/t.
Lav indstigningshøjde 20 cm

Føj til huskeliste
Racer 27

Racer 27

3-hjulet Racer med 21 udv. gear og hydrauliske skivebremser.
Letvægtsracer til sport og fart. 28 tommer hjul.

Føj til huskeliste
Stabilo

Stabilo

STABILO minder om en almindelig cykel. Stellet er særligt formet for at gøre det nemt for dig at stige på, og kørslen er en ren fornøjelse takket være den gode indbyggede affjedring i den bløde sadel. STABILO er et populært valg blandt lettere gangbesværede. Modellen fås både til børn og voksne.

Føj til huskeliste
DISCO

DISCO

DISCO anbefales til dig der er gangbesværet eller er utryg ved at stige op på en almindelig cykel. Og til dig der bare har lyst til en anderledes trehjulet cykel til en voksen. Det komfortable sofasæde tæt ved jorden garanterer dig en behagelig og sikker tur, hver gang.

Føj til huskeliste
Lindebjerg Senior Cykel model B - 7gear med EL

Lindebjerg Senior Cykel model B - 7gear med EL

Bliv sikker i trafikken med vores senior cykel. Cyklen er meget stabil og udstyret med 7 indvendige gear hvilket gør den nem at træde. Cyklen er samlet og udstyret med komfort-sadel, håndbremse, fodbremse og stor cykelkurv. Cyklens lakeringen er sort med sølv skærme. Bemærk den lave indstignings højde og den store kurv.

Føj til huskeliste
City Huka

City Huka

Smart og sporty 3-hjulet cykel m. 8 gear, 24 forhjul, og 20 baghjul. Den er let at træde, stabil og meget velkørende. Er forsynet med kraftig bagagebære. Der er differentiale på baghjulene. Der er parkeringsbremse som sammen med en lav indstigning gør det let at komme på cyklen.
Findes i 2-farvede:,hvid/orange, sølv/antracit, rød/sølv

Føj til huskeliste
Lindebjerg Senior Cykel model B - 7gear

Lindebjerg Senior Cykel model B - 7gear

Bliv sikker i trafikken med vores senior cykel. Cyklen er meget stabil og udstyret med 7 indvendige gear hvilket gør den nem at træde. Cyklen er samlet og udstyret med komfort-sadel, håndbremse, fodbremse og stor cykelkurv. Cyklens lakeringen er sort med sølv skærme. Bemærk den meget lave indstignings højde og den store kurv.

Føj til huskeliste
Hase Kettwiesel

Hase Kettwiesel

Cykel med en høj grad af komfort, brede dæk og et affjedret sæde, der samtidig giver god støtte. Nem af og påstigning, pga. sin lave vægt (18kg) og lavt tyngdepunkt er cyklen utroligt letkørt. Siddehøjden er 46 cm, cyklen passer personer fra 140-200 cm alt efter benlængde. Parkeringbremse, standart
Differentiale er ekstra udstyr.

Føj til huskeliste