Tandemcykler med to hjul

Tohjulede cykler til to personer, der sidder i forlængelse af hinanden.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Samlet vægt af personer og bagage på cyklen
kg
kg
(± 2 )
cm (± 5 cm)
cm (± 5 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Twinny tandem

Twinny tandem

Lav indstigningshøjde 39 cm så den kan benyttes af de fleste. Øget plads mellem den forreste persons sadel og bagerste persons styr så man ikke sidder så tæt på hinanden. Fås med dobbelt frigear så man kan cykle uafhængigt af hinanden eller med forbundet frigear så man kan cykle sammen. Kan deles for let transport. Standard Plastic kædeskærm.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Kivo Tandem

Kivo Tandem

Kivo er en tandem cykel, hvor et handicappet barn og enhjælper kan cykle sammen.
Barnet sidder foran og har herfra fri udsigt til vej, omgivelser og med vind i håret.
Kivo kan fås med el-motor.
Der er mulighed for special tilpasninger, såsom fodbespænding og kropstøtte. Cyklerne kan leveres med forskellige tråd.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

CO-PILOT 26

CO-PILOT 26

Tandem hvor den handicappede sidder foran. 7 gears nav og 2 hydrauliske fælgbremser. Kan leveres med Heinzmann 36 V-250 Watt motor med ladeagregat, rækkevidde pr. opladning 30-60 km afhængig af, hvor meget man træder.

Føj til huskeliste
CO-PILOT 24

CO-PILOT 24

Barn/voksen tandemcykel hvor barnet sidder foran. 7 gears nav og 2 hydrauliske fælgbremser. Leveres med støttefod, lås, lysanlæg m.dynamo, pumpe mv. Skridtlængde foran kan reduceres med pedalarmsforkorter. Kan leveres med Heinzmann 36 V-250 Watt motor med ladeagregat, rækkevidde pr. opladning 30-60 km afhængig af, hvor meget man træder.

Føj til huskeliste
GALAXY TWIN

GALAXY TWIN

Klassiske Engelsk tandem tour-cykel, på 26. Designet til både korte og lange ture.Tandem er en let-vægts model, kun 19 kg. SHIMANO transmission og 21 udvendige gear. Cyklen har V-bremser for og bag, og den foretrukne tandem model til tandem klubber, hvor man får virkelig meget kvalitet for pengene. Er forberedt til el drift.

Føj til huskeliste
TANDEM TWIN/26

TANDEM TWIN/26

Klassiske Engelsk tandem tour-cykel, på 26. Designet til både korte og lange ture.Tandem er en let-vægts model, kun 19kg. SHIMANO transmission og 21 udvendige gear. Cyklen har V-bremser for og bag, og den foretrukne tandem model til tandem klubber, hvor man får virkelig meget kvalitet for pengene. Er forberedt til el drift.

Føj til huskeliste
Haverich 2-hjulet Tandem

Haverich 2-hjulet Tandem

Sammenklappeligt stel, lysanlæg, støtteben, tromlebremse på forhjul og 3 gears nav. 20 hjul.
Den der styrer sidder forrest.
Ikke lagerført.

Føj til huskeliste
Mr. Pedersen Handicaptandem - med el-hjælpemotor

Mr. Pedersen Handicaptandem - med el-hjælpemotor

Leveres med fod- og håndbremse. Kan bruges af børn fra 12 år med pedalforkorter. Friløb for forreste person koster 5.000 kr. Da vi selv bygger cyklerne kan de tilpasses på utallige måder efter behov.

Føj til huskeliste

Dan-Kunst Copenhagen
Bygmestervej 4
2400 København NV

Lotse Tandemcykel 2-hjul

Lotse Tandemcykel 2-hjul

Lotse leveres som standard med 125 mm pedalarm længde foran, dette giver skridtlængde fra 45 cm. Kan også leveres med 90 mm eller 150 mm pedalarmlængde for de med skridtlængde under 45 cm eller over 70 cm. Man kan i tillæg bruge pedalarmforkorter.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Tandemcykel DEEP

Tandem med lav indstigningshøjde både for og bag, samt mange indstillingsmuligheder. En god cykel til tandemklubber og institutioner.

Føj til huskeliste

GoTandem
Drejervænget 10
5492 Vissenbjerg