Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Rea Dahlia 30

Rea Dahlia 30

Rea Dahlia30 er en komfortkørestol for de brugere, der ønsker aktivitet og mobilitet samtidig med komfort. Dahlia30 tilbyder flere sædehøjder så den fx kan gåes frem, enkle indstillingsmuligheder, og yderst smal totalbredde samtidig med optimale køreegenskaber for bruger og hjælper. Dahlia30 fås i 3 stel.str. Se i øvrigt Rea Dahlia45.

Føj til huskeliste
Bariatrisk kørestol Caneo XL - brugervægt op til 200 kg

Bariatrisk kørestol Caneo XL - brugervægt op til 200 kg

Bariatrisk kørestol Caneo XL er en robust standard kørestol, der nemt kan klappes sammen. Sædehøjden kan indstilles, ligesom ryglæn og armpuder kan justeres.
Caneo XL er udstyret med benstøtter, der kan svinges ud/tages af samt højdeindstillelige fodplader med lægstrop.
Caneo XL kommer uden sædepude. Se vores hjemmeside for valg af sædepuder.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse - op til 270/450 Kg

Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse - op til 270/450 Kg

Bariatrisk Comfort Kørestol består af en ultrastærk stålramme, som giver maksimal styrke, stivhed og lang holdbarhed. De fremskudte forhjul har anti-tip funktion, og gør det muligt for bruger at komme ind og ud af kørestolen uden risiko for at vælte.
Bariatrisk Comfort Kørestol er til brugere op til 270 kg, men kan forstærkes op til 450 kg.

Føj til huskeliste
A-Run Comfort

A-Run Comfort

Letkørende komfortkørestol i højstyrke aluminium: Drivhjulenes og drivringenes placering meget tæt på brugeren gør stellet meget let at drive frem. Let at manøvrere gennem smalle døre og i små rum. A-Run fås også med stropsæde- og ryg samt siddesystemer fra Leckey. Fås i standardmål og skræddersyet og med et bredt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Dalton Standard

Dalton Standard

Dalton Standard er en let, aktiv kørestol i standardmål med svingbare og aftagelige fodstøtter, der er en stor hjælp ved forflytninger. Justerbar balance og sædedybde, højde- og vinkeljusterbar folderyg og fodstøtte, aftagelige sidestykker. Lagerføres i et fast udvalg af størrelser med standardudstyr for hurtig levering til en fordelagtig pris.

Føj til huskeliste
Tukan A Standard

Tukan A Standard

Tukan A Standard er en let, elegant og diskret kørestol i standardmål til den aktive bruger. Justerbar balance, justerbar sædedybde, højde- og vinkeljusterbar folderyg, vinkel og højdejusterbar fodstøtte, aftagelige sidestykker. Lagerføres i et fast udvalg af størrelser med standardudstyr for hurtig levering til en fordelagtig pris.

Føj til huskeliste
Motus CS

Motus CS

Motus CS er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Leveres med lukket forramme og hel integreret fodplade, højdejusterbar ryg, tøjbeskytter på sidepanelerne og justerbar rygpolstring, der fås i 3 farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
W5 Junior A

W5 Junior A

Ultralet, letkørende og stabil kørestol med mulighed for løbende justering til det aktive barn. Fås som justerbar standardmodel eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Fås fra Sædebredde 16 cm til 40 cm.

Føj til huskeliste
Dalton F

Dalton F

Ultralet, skræddersyet og forhjulsdrevet fastrammekørestol kun velegnet til indendørs brug. Fx er den nem at dreje ind under et bord og kan ikke tippe bagover. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
W5 A Standard

W5 A Standard

Ultralet kørestol i standardmål med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte samt remjustering af sæde- og rygbetræk for individuel tilpasning til brugeren. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig og ridsefast. Lagerføres i et fast udvalg af størrelser med standardudstyr for hurtig levering til en fordelagtig pris.

Føj til huskeliste