Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



W5

W5

Fjerlet skræddersyet kørestol med fast ramme til den aktive og rutinerede bruger, der kender sine behov. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Ekstrem robust og stabil. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem. Fås fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
W5 XXL

W5 XXL

W5 XXL er en ultralet fastrammekørestol udviklet til brugere, hvis høje vægt og store fysiske styrke stiller krav til en forstærket ramme med ekstra afstivning. Fås som fuldt justerbar standardmodel eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Kan tilpasses en brugervægt op til 250 kg.

Føj til huskeliste
W5 D

W5 D

Ultralet fastrammekørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen og let adgang til stolen ved ind- og udstigning. Med delte opklappelige højde- og vinkeljusterbare fodplader, justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og aftagelige sidestykker. Fås som standardmodel og skræddersyet.

Føj til huskeliste
W5 K

W5 K

Ultralet fastrammekørestol med højt monteret fodstøtte til brugere med kort benlængde. Fås som standardmodel med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodplade og aftagelige sidestykker eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
W5 S

W5 S

W5 S med buede rammerør giver et let og elegant udseende og gør det nemt at få denne ultralette, skræddersyede aktive kørestol ind i bilen. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Til den rutinerede bruger. Fås fuldsvejset eller justerbar.

Føj til huskeliste
R82 Multi Frame kørestolsstel / understel

R82 Multi Frame kørestolsstel / understel

Sædevinkel og sædehøjde er enkle at justere og tilpasse til brugeren. Multi Frame kan bruges både inden- og udendørs. Multi Frame fås i 3 størrelser og tilbydes med 12 og 22 baghjul. Passer til både Panda Futura og x:panda samt øvrige producenters siddesystemer der er konstrueret på samme måde og lever op til standarden.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Invacare XLT Max

Invacare XLT Max

Den nye XLT Maxer en aktiv fastrammestol ideel til aktive brugere. Chassiset er lavet af slidstærkt, robust og let titanium med sædebredder op til 60 cm (3 sædebredder) XLT Max tilbyder brugerne en let støttende siddestilling, som er forudsætningen for at bevare selvstændig mobilitet og en aktiv livsstil.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt - op til 270 kg

Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt - op til 270 kg

Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt med tilt-funktion op til 30 grader, som sikrer optimal komfort og positionering af bruger med behov for mere støtte.
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt er yderst funktionel og justerbar (fx sædedybde, -højde og -vinkling).
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt tilter brugere op til 270 kg.

Føj til huskeliste
Seabass Pro kørestolsstel

Seabass Pro kørestolsstel

Zitzi Seabass Pro er et stel, som er yderst stabilt og sikkert. Her er borgeren i trygge hænder.
Der er et godt tilt og kørestolsstellet er klar til forskellige siddesystemer.
Diverse drivhjulspositioner giver mulighed for at justere kørestolsstellet således at optimale tyngdepunktsforhold opnås uanset siddesystem.

Føj til huskeliste
Motus CV

Motus CV

Motus CV er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Velegnet til transport i bil. Leveres med delte svingbare fodstøtter, tøjbeskytter på sidepanelerne og højdejusterbar ryg, der fås i 3 forskellige farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste