Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Invacare XLT

Invacare XLT

XLT er af titanium, hvilket sikrer maksimal stabilitet, styrke og en lav vægt 9,8 kg. Det brede udvalg af tilbehør og mulighed for rygvinkling gør, at XLT tilbyder brugeren en kørestol med den sikkerhed og støtte, som behøves i en travl og aktiv hverdag. XLT fås i 3 fastramme versioner: 75gr/90gr knævinkel med fast fodbøjle eller delte benstøtter.

Føj til huskeliste
R82 High-low udestel med gas og tilt - understel til x:panda

R82 High-low udestel med gas og tilt - understel til x:panda

Stellet er et robust stel som fås i farven sort, er højde- og vinkeljusterbart med gas. De mange tilpasningsmuligheder og det store tilbehørsprogram gør det muligt at tilpasse stolen nøjagtig til barnets behov for komfort og støtte. Fås også med el og som indestel.

Føj til huskeliste
R82 High-low indestel med el og tilt - understel til x:panda

R82 High-low indestel med el og tilt - understel til x:panda

Stellet er et robust stel som fås i farven sort, er højde- og vinkeljusterbart med el. De mange tilpasningsmuligheder og det store tilbehørsprogram gør det muligt at tilpasse stolen nøjagtig til barnets behov for komfort og støtte. Fås også med gas og som udestel.

Føj til huskeliste
R82 Combi Frame kørestolsstel / understel

R82 Combi Frame kørestolsstel / understel

Stellet er en perfekt basis for forskellige siddesystemer f.eks. x:panda og formstøbninger. Dets mange justeringsmuligheder og tilbehørsprogram betyder, at det kan tilpasses nøjagtigt til brugerens behov. Stellet er til både indendørs og udendørs brug. Det er crashtestet og godkendt med x:panda i henhold til ISO 7176-19.

Føj til huskeliste
R82 Cougar komfortkørestol

R82 Cougar komfortkørestol

Komfortkørestol med utallige muligheder. Tiltfunktion og rygviklingen forskyder tyngdepunktet fremad, så de gode køreegenskaber bevares og tipningsrisiko minimeres. Afhængigt af brugerens behov vælges typer af hjul, bremser, fodstøtter, sæde og ryg. Cougar er velegnet til montering af formstøbte sædeenheder på grund af det store tilt i stolen.

Føj til huskeliste
Start M6 Junior

Start M6 Junior

Let og smidig krydsrammestol til børn med mange justeringsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram, der giver god mulighed for løbende tilpasning og genanvendelse. Har som standard justerbar sædehøjde, sædevinkel og ryghøjde, aftagelige og svingbare fodstøtter, højdejusterbare/aftagelige armlæn, robust nylon polstring.

Føj til huskeliste
Start M4 XXL

Start M4 XXL

Letvægts standard kørestol med mange indstillingsmuligheder og stor fleksibilitet. Variabel sædedybde og ryghøjde. Højdejusterbare armlæn som kan slås væk. Fodstøtterne er delte, vinkelindstillelige og aftagelige, men kan også svinges ind under kørestolen. Mulighed for rygstabilisering. Mulighed for montering af dobbeltkryds.

Føj til huskeliste
Dalton Low

Dalton Low

Ultralet, skræddersyet og aktiv kørestol med svingbare aftagelige fodstøtter og lav sædehøjde. Specielt velegnet til brugere, som ønsker at gå stolen frem. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås både fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
Dalton

Dalton

Ultralet, skræddersyet og aktiv fastrammekørestol med svingbare og aftagelige fodstøtter, hvilket er en stor hjælp ved forflytninger og transport. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås med valgfri justerbarhed.

Føj til huskeliste
Tukan A

Tukan A

Tukan A er en let, elegant og diskret kørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen. Fås med valgfri justerbarhed fx justerbart balancepunkt og højde- og vinkeljusterbar folderyg skræddersyet Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt.

Føj til huskeliste