Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2 med forstærket ramme er udviklet til store og stærke brugere. Den robuste konstruktion byder på mange justeringsmuligheder og et stort tilbehørsprogram, som giver god mulighed for individuel tilpasning. Leveres med hel svingbar fodstøtte i aluminium, stropjustering og justerbar ryghøjde, sidepaneler i aluminium og knæledsbremse.

Føj til huskeliste
W5 Junior

W5 Junior

Ultralet, skræddersyet, letkørende og stabil kørestol til det aktive barn. Fås med valgfri justerbarhed. Kan også justeres i sædebredde ved tilkøb af få komponenter. Bredt tilbehørsprogram. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås fra Sædebredde 16 cm til 40 cm.

Føj til huskeliste
Gitano Junior

Gitano Junior

Skræddersyet aktiv og letkørende kørestol med ultralet fastramme og kun 1 forhjul, hvilket giver barnet god mulighed for at komme tæt på borde m.v. Sædebredde og dybde kan tilpasses løbende. Kan fås med anti-tip, sidepaneler og skubbebøjle. Bredt tilbehørsprogram. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
Gitano

Gitano

Ultralet, skræddersyet og super aktiv 3-hjulet kørestol med fast ryg og bagaksel til den krævende og øvede bruger. En diskret stol, der fremhæver brugeren mest muligt og i særklasse er let at manøvrere. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
Tukan

Tukan

Tukan er en skræddersyet aktiv kørestol med et let, elegant og diskret design til den krævende bruger. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem, fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse - op til 250/450 Kg

Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse - op til 250/450 Kg

Eclipse manuel kørestol er specielt udviklet til brugere op til 270 kg - kan forstærkes op til 450 kg. Indstillelig sædedybde, højde, sædevinkel. Rygvinkel kan indstilles. Der er fremskudte forhjul for at sikre stabilitet og stor understøttelsesflade. Kan bestilles i sædebredde 56 -112 cm.

Føj til huskeliste
Lift Activ

Lift Activ

Robust og fleksibel kørestol som løfter brugeren op i højden. Det justerbare sæde kan hæves med op til 30 cm og gør det muligt for brugeren at komme i øjen- og arbejdshøjde svarende til en person på 175 cm. Leveres skræddersyet med rammedimensioner og udstyr tilpasset den enkelte bruger.

Føj til huskeliste
Speedy A1 HD (Heavy Duty)

Speedy A1 HD (Heavy Duty)

Robust kørestol til ekstrem belastning, maksimal brugervægt er hele 380 kg. Velegnet til tungere brugere og brugere med en højde på to meter eller derover. Speedy A1 leveres skræddersyet med individuel kørestolsramme og udstyr. Kompatibel med hjælpemotoren Wheel-E. MDR-godkendt.

Føj til huskeliste
Netti V

Netti V

Med Netti V har vi kombineret fordelene ved en aktiv kørestol og en komfortkørestol. Dette giver mulighed for gode køreegenskaber, uanset om brugerne kan køre selv eller har brug for at blive skubbet. Med den store tilt vinkel, kan brugeren slappe af i løbet af dagen.

Føj til huskeliste
Sella - Hvile og Transportstol

Sella - Hvile og Transportstol

Stolens lave vægt samt manøvredygtighed, siddekomfort og brugervenlighed, gør Sella stolen til en hjælper for personalet. Stolen er med centralbremsen og hydraulisk lift for bedre mobilisering. Derudover kan stolens bremser låses automatisk ved at trykke ned på fodbrættet. Fås i forskellige farver

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N