Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Panthera U3 Y-front

Panthera U3 Y-front

U3 med Y-front er en variant af U3 med samme rammebredde, men en smallere front, som samler brugerens fødder i en fast fodbøjle. Den har i øvrigt samme udførelse som U3 med høj manøvredygtighed og tilbehør for ekstra komfort og sikkerhed.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Kort Lav

Panthera S3 Kort Lav

Panthera S3 Kort Lav er 5 cm kortere og 2,5 cm lavere end S3 og er udviklet til brugere med en aktiv livsstil.
Den lave vægt og stabile faste ramme og forhjul gør stolen letkørende og nem at manøvrere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst.

Føj til huskeliste
Aktivline

Aktivline

Dynamisk i bevægelserne omkring både ryg-, hofte- og knæled. Dette bevirker at brugere med f.eks. ufrivillige spasmer nu kan få en væsentlig forbedret siddestilling, at produktet ikke går i stykker pga. de mange kræfter og, at der på sigt kan opnås bedre armkontrol, synkerefleks samt generel velvære for brugeren. Laves individuelt til den enkelte.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Panthera Micro 3

Panthera Micro 3

Panthera Micro 3 er en let, brugervenlig 3-hjulet kørestol til børn i alderen ca. 1-5 år til indendørs og udendørs brug på plane overflader under opsyn af voksne. Panthera Micro 3 vejer 3,5 kg, hvilket gør den nem at skubbe, køre, løfte og transportere. Den fås med et bredt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Panthera Bambino 3

Panthera Bambino 3

Panthera Bambino 3 er en aktiv, brugervenlig kørestol til børn i alderen ca. 4 til 12 år, der har brug for en robust stol. Med en transportvægt der starter ved 5,6 kg for mindre modeller, er Panthera Bambino 3 nem at manøvrere og nem at løfte. Den fås i sædebredde fra 24 til 33 cm, højdejusterbart ryglæn, integreret antitipper og justerbar balance.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Kort

Panthera S3 Kort

Panthera S3 kort er 5 cm kortere end på S3 og er udviklet til brugere med en aktiv livsstil.
Den lave vægt og stabile faste ramme og forhjul gør stolen meget letkørende og nem at manøvrere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst.

Føj til huskeliste
MyPlus

MyPlus

Stærk og solid stol til den bariatriske bruger. Konstruktion hvor drivhjulet placeres i center af brugeren så stolen er nemmere at køre både for bruger og hjælper. Bygges på mål efter ønske med mulighed for individuel tilpasning. Justerbar sædedybde og ryghøjde samt forskellige typer benstøtter. Brugervægt op til 250 kg. Valgfrie farver.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Ventus

Ventus

Ventus er en praktisk og solid fastrammekørestol til både små og store brugere. Rammen er fremstillet i letvægtsmaterialer og holdbare komponenter. Kørestolen har en række kombinations- og justeringsmuligheder, der sikrer tilpasning til brugerens behov i en aktiv hverdag med skiftende behov. Er med nedfoldelig ryg.

Føj til huskeliste
GTM Endeavour LIGHT

GTM Endeavour LIGHT

Endeavour LIGHT er en letvægtsstol i ø25mm rør. Vægt fra 4,5kg hjul fra 2kg. Stolen har en fuldsvejst aluminium fastramme og kan justeres i balancepunkt via rygrør. Den har stropper i ryg og sæde. Der tilbydes mange farver, meget udstyr og tilbehør. Stolen er bygget til brugerens specifikke mål.

Føj til huskeliste
Roxx - Blocker

Roxx - Blocker

Specialstol udviklet bl.a. til personer med demens og dem der glemmer at bremse kørestolen inden de rejser sig. Blocker bremser automatisk så snart brugeren rejser sig fra sædet. Systemet minimerer risikoen for faldulykker og skaber en øget tryghed. Med Blocker undgår man brugen af fiksering som sikkerhed for at brugeren ikke utilsigtet rejser sig.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem