Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Panthera S3 Swing Kort

Panthera S3 Swing Kort

Panthera S3 Swing Kort er 5 cm kortere end S3 Swing. Den har en stabil, fast letvægtsramme i krommolybdæn-stål og vægt startende fra 4,4 kg. Den er designet så du let kan tage benstøtterne af, svinge den ene eller dem begge ud til siden, for at gå stolen frem, samt skabe plads ved forflytning.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Swing

Panthera S3 Swing

Panthera S3 Swing har en stabil, fast letvægtsramme i krommolybdæn-stål og vægt startende fra 4,4 kg. Den er designet så du let kan tage benstøtterne af, svinge den ene eller dem begge ud til siden, for at gå stolen frem, samt skabe plads ved forflytning. Den findes også i en kort og en lang variant.

Føj til huskeliste
GTM GTM1

GTM GTM1

GTM1 er en klassisk udseende stol, der er let og stærk. Stolen laves til brugere op til 120 kg, fra 30cm til 52cm bred. Alle stole bygges tilpasset den enkelte brugers behov og med de mange justerings- og valgmuligheder kan de fleste behov dækkes og prisen kan holdes blandt markedets laveste for brugertilpassede letvægts- og aktivkørestole.

Føj til huskeliste
GTM Mustang

GTM Mustang

Mustang er en letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Stolen har flere justeringsmulighed. Den lette åbne ramme med sammenklappelig ryg og aftagelige hjul, gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Mustang kan leveres med masser af individuelt udstyr og tilbehør.

Føj til huskeliste
GTM Jaguar

GTM Jaguar

Jaguar fra GTM er en letvægtsstol, vægt fra 3,2 kg. Stolen har en fuldsvejst aluminium fastramme og kan justeres i balancepunkt og rygvinkel, plus stropper i ryg og sæde. Der tilbydes mange farver, meget udstyr og tilbehør, så du kan få din helt egen individuelle stol. Stolen er custombuilt til brugerens specifikke mål

Føj til huskeliste
Panthera S3 Large

Panthera S3 Large

Panthera S3 Large er en kørestol udviklet til at give dig et aktivt liv.
S3 Large har samme opbygning som S3, men er 50 mm længere og 25 mm højere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst så du kan finde en balance i stolen hvor du føler dig tryg.

Føj til huskeliste
Panthera U3

Panthera U3

U3 har til forskel fra S3 en smal front og en 5 grader smallere benstøttevinkel hvilket giver en lidt mere aktiv kørestilling. Den har høj manøvredygtighed kombineret med justerbart tilbehør for ekstra komfort og sikkerhed. Panthera U3 er en let, justerbar manuel kørestol, der giver en oplevelse af sikkerhed i en ergonomisk optimal kørestilling.

Føj til huskeliste
Panthera S3

Panthera S3

Panthera S3 er udviklet til et aktivt liv. Den lave vægt og stabile, faste letvægtsramme i krommolybdæn-stål og forhjul med profil gør stolen meget letkørende. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst så du kan finde en balance i stolen hvor du føler dig tryg.

Føj til huskeliste
Zitzi Guppy

Zitzi Guppy

Zitzi Guppy er et lille, let og fleksibelt kørestolsstel.
Guppy er udviklet til at passe til de fleste siddesystemer fra forskellige leverandører, bl.a. Delfi Pro str. 1, 2 & 3 og Anatomic formstøbte sæder.
Balance har været en ledetråd gennem hele udviklingen, for at kunne kombinere mange forskellige siddesystemer og formstøbte sæder med Guppy.

Føj til huskeliste
Calimero Kørestol

Calimero Kørestol

Calimero er et letvægts kørestolsstel til børn.
Egenskaber for Calimero
Letvægt i sædvanlig solid og stabil kvalitet
Moderne design med brugervenlighed og fleksibilitet i hverdagen
Kompakt design med ekstrem manøvredygtighed
30 grader sædekip
Forskellige rammebredder pr. størrelse
Fokus på enkel tilpasning balancepunktet

Føj til huskeliste