Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Zitzi Snapper kørestolsstel

Zitzi Snapper kørestolsstel

Zitzi Snapper er et kørestolstel, som er forberedt til montering af et siddesystem.
Zitzi Snapper er smart og stærk. Det giver barnet mulighed for både at komme i lege- og læringshøjde.
Kørestolen har et godt tilt.
Der findes to varianter til at imødekomme hæve- og sænkemekanismen.
elektrisk og manuel.

Føj til huskeliste
Panthera X

Panthera X

Panthera X er en let kørestol med en transportvægt på 2100 gram. Vægt inklusive drivhjul 4.200 gram. Den er fremstillet af den samme avancerede kulfiberteknologi, som anvendes i luftfart og Formel 1. Den er målrettet erfarne brugere, den er nem at justere og giver komfort og høj manøvredygtighed.

Føj til huskeliste
Mika kørestolsstel

Mika kørestolsstel

Mika er et fastramme kørestolsstel med tromlebremse og ergonomisk skubbehåndtag. Sædeenheden kan tiltes 30 grader bagud og 10 grader fremad. Tilbydes i 4 størrelser.

Føj til huskeliste
Dino 3, kørestolsstel til ortopædiske sædeløsninger

Dino 3, kørestolsstel til ortopædiske sædeløsninger

Letkørende aluminiumsunderstel til indendørs og udendørs brug med de fleste individuelle ortopædiske sædeløsninger. Med højdejusterbart skubbehåndtag og kip-funktion. God mulighed for personlig tilpasning med forskellige benstøtter, tøjbeskyttere og hjulvarianter. Fås også med lang ramme ved behov for stor sædedybde. Crash-testet.

Føj til huskeliste
Barracuda kørestol

Barracuda kørestol

Mobilex Barracuda letvægtskørestol har en sølvfarvet aluminiumsramme. Ryggen kan reguleres med 30.
Ryggen kan reguleres af brugeren,
Drivhjulene i 24 er monteret med quick-release aksler.
Som standard leveres stolen med faste, højderegulerbare benstøtter,
Kan leveres som tilbehør. Stolen fås i forskellige siddebredder.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Enhåndsbetjent kørestol

Enhåndsbetjent kørestol

Mobilex kørestol som ved hjælp af et hjulsystem kan køres frem med en arm. Bremsen er konstrueret, så den også kan betjenes fra den ene side og bremser på begge hjul. Sædedybden kan justeres fra 42-48 cm. Stolen fås i forskellige siddebredder. En standard kørestolspude medfølger som standard.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Cirrus G5 el

Cirrus G5 el

Komfortkørestol med gode tilpasningsmuligheder. Elektrisk sædetilt og rygvinkeljustering, hvilket ofte fører til hyppigere brug af tilfunktionerne. Dette øger helbred og velvære. Armlæn følger ryg for maksimal støtte til arme. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Letvægts kørestol, model Dolphin

Letvægts kørestol, model Dolphin

Letvægts kørestol fremstillet med kraftigt stel i aluminium. Kørestolen er udstyret med 24 massive hjul, som nemt klikkes af for transport.
Dolphin kørestolen findes i 4 forskellige bredder og har mange indstillingsmuligheder:
- Sidedybde fra 42-48 cm
- Siddehøjde 45-52,5 cm.
- Justerbare håndtag

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti Dynamic System er et specielt udviklet hjælpemiddel for patienter der lider af dystoni med abnorme strækbevægelser. De stærke spasmer og sammentrækninger har stor indflydelse på patientens muskler og led og ligeledes på kørestolens holdbarhed.
Netti 4U CED Dynamic er en bevægelig kørestol som følger patientens bevægelser i over- og underkrop

Føj til huskeliste
Exigo 30

Exigo 30

Tilpasses brugeren på ganske få minutter Alle indstillingerne foretages med 1 værktøj. Løsn skruen- indstil og stram skruen til igen. Alle indstillingsmulighederne er markerede med målskalaer og standardindstillingerne er markerede med orange, så det er altid let at indstille stolen tilbage til standard igen. Std. eller langt stel i 6 sædebredder.

Føj til huskeliste