Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



QUICKIE QS5 X FF

QUICKIE QS5 X FF

Lavet af 7000-serie aluminium, fast forramme og med innovativ ShapeLoc-teknologi er QS5 X lettere, fastere og stærkere end andre kørestole i sin klasse. Lås rammen og dens ovale rør med 4-arms kryds giver køreegenskaber, der kan konkurrere med enhver fastramme kørestol. Sparer både på dit energiforbrug samt belastningen af dine skuldre.

Føj til huskeliste
QUICKIE QS5 X SA

QUICKIE QS5 X SA

QS5 X har ikke kun en let, men også en fast ramme, takket være proprietære produktionsprocesser og teknologi - såsom varmebehandlet 7000-serie aluminium, ovale rør og smedede dele. Vægt er angivet for en stol i den angivne størrelse inklusiv svingarme med fodplader, svinghjul, drivhjul, anti-tip, armlæn og højdejusterbare skubbehåndtag.

Føj til huskeliste
Kelvin Swing kørestol

Kelvin Swing kørestol

Den aktive positioneringsløsning.
Kelvin Swing kørestolen bygger på samme principper som de øvrige Kelvin kørestole, men her er det muligt at tilkoble en aktiv gyngefunktion. Selve gyngebevægelsen er både nem at udløse og kan justeres og kan låses ved transport eller i forbindelse med aktiviteter, såsom spisning og forflytning.

Føj til huskeliste
Tomtar MR-S Standard Kørestol

Tomtar MR-S Standard Kørestol

Robust standard kørestol fra tyske Tomtar. Udstyret med 24-tommers quick-release, punkterfri hjul. Mulighed for indstilling af sædehøjde og sæde dybde samt placering af armlæn. En gedigen standard kørestol, som findes i 4 forskellige bredder.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Tomtar Letvægts Kørestol MR-LG

Tomtar Letvægts Kørestol MR-LG

Letvægts kørestol fremstillet i aluminium, som gør den let at folde sammen og tage med i bilen. Kørestolen har store 24-tommer punkterfri hjul og leveres med polstret ryglæn. Den har justerbar sædehøjde og sædedybde og armlænene kan justeres, så de passer perfekt til brugeren. Kørestolen leveres komplet samlet.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Flipper G2 kørestolsstel

Flipper G2 kørestolsstel

Flipper G2 er et højdejusterbart indendørsstel med 125 mm hjul, så stellet nemt kan rulle over måtter, dørtrin og andre forhindringer. Flipper G2 tilbydes i to varianter: manuel eller elektrisk.
Flipper G2 har en tilt in space funktion, hvilket indebærer at man kan tilte sædedelen uden at forårsage ustabilitet. 3 størrelser.

Føj til huskeliste
New classic kørestol til transport

New classic kørestol til transport

New classic kørestolen er med sin meget lave pris perfekt til transport af patienter eller blot benyttes i forbindelse med genoptræning hvor patienten ikke skal sidde i kørestol permanent.

Føj til huskeliste
Quickie Nitrum

Quickie Nitrum

Nitrum den letteste i sin klasse, præcis justering og innovative funktioner. Responderer let på dine bevægelse uden energitab.
Beregnet til brugere, der er på udkig efter uovertruffen køreydeevne, innovative detaljer og et stort udvalg af muligheder for at få den perfekte pasform.

Føj til huskeliste
Zippy RS

Zippy RS

Kørestolen Zippie RS Tilt-in-Space er designet til en lang række positioneringsbehov, hvor der er fokus på at lette spise- og åndedrætsfunktionerne, reducere tryk under bækkenet og forbedre visuel orientering. Zippie RS muliggør nem positionering og re-positionering med henblik på at reducere den tid, der tilbringes i samme stilling.

Føj til huskeliste
Levo Summit EL

Levo Summit EL

LEVO Summit kombinerer lav vægt for en stå-op kørestol med høj brugervægt. Det her er LEVO: 40 års ledende markedserfaring indenfor kørestole med stå-funktion. LEVO er stolte over at introducere den nye linje af manuelle stå-op kørestole.

Føj til huskeliste