Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Quickie Krypton F

Quickie Krypton F

Quickie Krypton F: Let foldbar carbon kørestol. Kan finjusteres præcis til brugerens specifikke behov. Den er fremstillet med den seneste teknologi og udvikling fra bl.a. cykel- og bilindustri, hvilket giver gode køreegenskaber og lav vægt.

Føj til huskeliste
Quickie Krypton R

Quickie Krypton R

Quickie Krypton R: en ultralet carbon fastramme kørestol med en totalvægt ned til 6,2 kg incl. hjul, bremser og sidestykker. Kan finjusteres præcist til brugerens specifikke behov. Den er fremstillet med den seneste teknologi og udvikling fra blandt andet cykel- og bilindustri, hvilket giver ekstremt gode køreegenskaber og den lave vægt.

Føj til huskeliste
Dolphin Aluminium kørestol

Dolphin Aluminium kørestol

Letvægtskørestole af aluminium, sølvfarvede, leveres standard kørestolspude, samt med højdeindstilleligt og klapbart armlæn og højdeindstillelige kørehåndtag. Mulighed for forskellige siddehøjder og sædebredde(SB) samt indstilling af vinkel på forhjul. Som ekstraudstyr kan leveres anti-tip, indstillelig ryg samt eleverbare benstøtter.

Føj til huskeliste
Netti III Elektrisk

Netti III Elektrisk

Stolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 fastbane forhjul med quick-release. Trinløs elstyret justerbar ryg, stropryg med UNO rygpude. elstyret sædetilt. Elstyret eleverbare benstøtter incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn samt UNO sædepude, skubbehåndtag og komfortsiddeplade.
Max. brugervægt 145 kg.

Føj til huskeliste
Netti III XHD

Netti III XHD

Netti III XHD er godkendt til en max brugervægt på 200 kg. Kørestolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 8 flexel forhjul med quick-release, trinløs justerbar ryglæn med stropryg og VB Stabil rygpude, VB Sit siddepude, eleverbare fodhvilere incl. lægpuder, vinkeljusterbare fodplader og højdejusterbare armlæn.
Max. brugervægt 200 kg.

Føj til huskeliste
Netti III HD

Netti III HD

Netti III leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 Flexel forhjul med quick-release, trinløs justerbar ryglæn med stropryg og Uno rygpude. Eleverbare fodhvilere incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn, 2 gaspatroner til tilt for mere stabilitet.

Føj til huskeliste
R82 High-low udestel med el og tilt - understel til x:panda

R82 High-low udestel med el og tilt - understel til x:panda

Stellet er et robust stel som fås i farven sort, er højde- og vinkeljusterbart med el. De mange tilpasningsmuligheder og det store tilbehørsprogram gør det muligt at tilpasse stolen nøjagtig til barnets behov for komfort og støtte. Fås også med gas og som indestel.

Føj til huskeliste
R82 High-low indestel med gas og tilt -understel til x:panda

R82 High-low indestel med gas og tilt -understel til x:panda

Stellet er et robust stel som fås i farven sort, er højde- og vinkeljusterbart med gas. De mange tilpasningsmuligheder og det store tilbehørsprogram gør det muligt at tilpasse stolen nøjagtig til barnets behov for komfort og støtte. Fås også med el og som udestel.

Føj til huskeliste
Exelle Vario

Exelle Vario

Sammenklappe bredde: 26 cm. Standardopbygning indeholder følgende: Aluminumsstel Sammenklappelig stol med præcisionskryds multijusterbar for- og baghjulsophæng Polstret stropryg Højdejusterbare sideskjolde Vinkeljusterbare og opklappelige fodhvilere, med sving ind - sving ud funktion.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Netti III

Netti III

Netti III leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 fastbane forhjul med quick-release. Trinløs justerbar ryg, stropryg med UNO rygpude. Eleverbare fodhvilere incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn samt UNO sædepude, skubbehåndtag og komfortsiddeplade.
Max. brugervægt 145 kg.

Føj til huskeliste