Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



A5 Winner Lite Pro

A5 Winner Lite Pro

A5 Winner Lite Pro er en kørestol med mange muligheder.
Denne kørestol er nem at bruge på grund af det simple
sammenklappeligt stel. A5 Winner Lite kørestol er som standard udstyret med: Dobbelt bremse, quick release og svingbar fodstøtte, Side og rygpude med let polstring, justerbar armstøtte, sikkerhedsbælte og vedligeholdelse fri PU hjul.

Føj til huskeliste
A3 Eco Winner

A3 Eco Winner

Denne kørestol er nem at bruge på grund af det simple sammen-klappeligt stel.
A3 Winner er som standard udstyret med, højdejusterbar skubbehåndtag, tip venstre og højre, fodstøtter med lavere ben justering, vinkel justering af fodplader, svinge væk og aftagelige armlæn og 24 PU baghjul leveres med quick release aksler.

Føj til huskeliste
Letvægtskørestol

Letvægtskørestol

Letvægtskørestol i aluminium/stål.
Farve: Grå/sort

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Winner

Winner

Winner højstol er en let og enkel systemkørestol med få indstillingsmuligheder. Manuel sammenklappelig kørestol med dobbeltkryds

Føj til huskeliste
Unitom Kørestol

Unitom Kørestol

Unitom kørestol i titanium
Laves specielt efter mål og ønsker.

Føj til huskeliste
Manuel Gas

Manuel Gas

Manuel stol med sædebredde 42 cm og gasfjeder betjente indstillinger giver brugeren enestående siddekomfort og støtte. Denne hjælper manøvrerede stol er monteret med 16 tommer hjul bagerst. Stolen fås i et udvalg af sædestørrelser som kan tilpasses enhver brugers individuelle mål med vores alsidige sædepudeserie.

Føj til huskeliste
Manuel Gas-svinghjul bagerst

Manuel Gas-svinghjul bagerst

Manuelle stol med sædebredde 42 cm og gasfjeder betjente indstillinger giver brugere enestående siddekomfort og støtte. 20 hjul monteret forrest.
Stolen fås i et udvalg af sædestørrelser som kan tilpasses enhver brugers individuelle mål med vores alsidige sædepudeserie.

Føj til huskeliste
Manuel Elektrisk

Manuel Elektrisk

Manuel kørestol med elektrisk betjening af sædeindstillinger. 2 eller 4 aktuatorer.
Kan tilpasses enhver brugers mål.

Føj til huskeliste
Quickie Simba

Quickie Simba

Fastramme kørestol til det aktive barn.
Quickie Simba er en fleksibel fastramme kørestol med voksemulighed designet til børn. Gode køreegenskaber og lav vægt. Med de mange tilbehørsmuligheder kan stolen indstilles til det enkelte barns behov.
Blandt andet er der mulighed for flip-back fodstøtte samt safari bremse integreret i sidestykkerne.

Føj til huskeliste
Hippocampe - kørestol til skov, strand og vand

Hippocampe - kørestol til skov, strand og vand

Hippocampe flytter grænser da den er bygget i lette materialer der tåler salt- og klorvand. 4 størrelser med brugerhøjde fra 130 - 200 cm. Store hjul bevirker at den kommer fremover alt. Kan foldes sammen og opbevares i praktisk transporttaske (tilbehør). Ved behov for særlig støtte og stabilitet kan Stabilo sæde indsats med vakuumpumpe isættes.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning