Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Winner Komfort - ex Bred

Winner Komfort - ex Bred

Komfort fastramme til max brugervægt 250 kg. komfortsæde og komfortryg eller stropryg. Punkterfri forhjul og Celisium drivhjul purdæk med Quick Release. Ryghøjde 40 eller 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt. Benstøtte svingbar udad og indad med opklap. fodplade. Stel sølv eller blå.Positionsblok med 16 mulige indstillinger af baghjul, sæde.

Føj til huskeliste
Basic Vandret (tideligere Basic Rest) - ILLUM-BERGEN

Basic Vandret (tideligere Basic Rest) - ILLUM-BERGEN

Bruger-/hjælper el-betjening af sæde/ryg/benelevation, med 2 motorer. Går helt i vandret. Kan leveres med mange elfunktioner som fx Sædehejs. Stort tilbehørs program ud over det sædvanlige. Fx rengøringsvenligt betræk til sygehus brug.

Føj til huskeliste
ILLUM-BERGEN - Optima

ILLUM-BERGEN - Optima

Med Optima har vi udviklet en enkel og funktionel hjælperbetjent komfortkørestol, der lever op til tidens krav om siddekomfort og løsninger, der har fokus på brugere og hjælpere. Stolen er blevet til gennem mange års opsamlet know-how i tilpasning af kørestole til mennesker med et meget stort behov for god siddekomfort. Stort tilbehørs program.

Føj til huskeliste
Basic Tilt - ILLUM-BERGEN

Basic Tilt - ILLUM-BERGEN

Basic Tilt udmærker sig ved at have en suveræn god siddekomfort med utallige brugerbetjente indstillingsmuligheder. Fleksibiliteten giver en lang række muligheder for individuel indstilling af kørestolen til brugeren. I hele sædeenheden er der længdekompensering, som har stor betydning for siddekomforten i kørestolen. Stort tilbehørs program.

Føj til huskeliste
Basic - ILLUM-BERGEN

Basic - ILLUM-BERGEN

Findes i Small, Medium, Large og X-Large. Basic X-Large fås desuden i valgfri bredde fra 51 til 70 cm. Fås med rengøringsvenligt betræk. Stolen har brugerbetjent hvilefunktion med længdekompensering på ryg, sæde og benstøtter. Stort tilbehørs program.

Føj til huskeliste
Activa - ILLUM-BERGEN

Activa - ILLUM-BERGEN

Manuel kørestol med brugerbetjent rygfældning, centerophængt eller 2-delt fodstøtte. Central bremse, der kan betjenes fra højre eller venstre side efter behov. Gælder også benstøtten. ACTIVA kan fås i individuel sædehøjde, så kørestolen kan gås frem. Velegnet for personer med halvside lammelser, og kan tilpasses til børn. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Transitkørestolen ERNST

Transitkørestolen ERNST

Transitkørestolen ERNST har belastningskapacitet på op til 230 kg. Er derfor velegnet t/bariatriske patienter. Findes i 2 sædebredder: 46/58 cm. Både armlæn og fodstøtte er svingbare - sikrer derfor en barrierefri tranport af patienten. Er nem at rengøring/desinficere med klud. Findes i flere smarte farver. Hjul foran/bagved: Ø 15 cm/Ø 30 cm.

Føj til huskeliste
Nano, Standard

Nano, Standard

Stabil fastrammestol med mulighed for løbende justering af balancepunkt og sædehøjde. Lav vægt og køreegenskaber er kendetegnet for den nyeste generation af fastrammestole.

Føj til huskeliste
Nano, Standard, indsnævret front

Nano, Standard, indsnævret front

Stærk og stabil fastrammestol med mulighed for løbende justering af balancepunkt og sædehøjde. Lav vægt og gode køreegenskaber er kendetegnet for den nyeste generation af fastrammestole.

Føj til huskeliste
Breezy Premium

Breezy Premium

Robust og funktionel kørestol, der er ideel til depot
Breezy Premium er den bedste allierede du kan tænke dig. Det er en stol, der egner sig til transport, da den er let at køre og håndtere for både bruger og hjælper. Det er en ideel depotstol og kan med fordel bruges i lufthavne, på hospitaler og i indkøbscentere.

Føj til huskeliste