Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Nano, kompakt

Nano, kompakt

Stærk og stabil fastrammestol med mulighed for løbende justering af balancepunkt og sædehøjde. Lav vægt og gode køreegenskaber er kendetegnet for den nyeste generation af fastrammestole. Vægt køreklar fra 9,5 kg.

Føj til huskeliste
ProActiv Traveler

ProActiv Traveler

Traveler fra tyske ProActiv er til dig, som ønsker en foldestol, der er let og stabil som en fastrammestol pga. det dobbelte foldesystem. Kan være i selv den mindste bil. Ryggen kan justeres i vinkel, så du kan variere din siddestilling. Der findes masser af udstyr og muligheder, så du altid kan få en stol, der passer til dine behov.

Føj til huskeliste
SMART F

SMART F

SMART F er en let aktivkørestol med en rammekonstruktion der gør stolen næsten lige så stabil som en fastrammestol. Mange indstillingsmuligheder for både tyngdepunkt, rygvinkel, højder mm. giver en stor grad af fleksibilitet. Fast forramme og hel fodplade, stropryg, forskellige armlæn, antitip, drivhjul mm. - sæt dit eget individuelle præg.

Føj til huskeliste
SMART S

SMART S

SMART S er en let aktivkørestol med en rammekonstruktion der gør stolen næsten lige så stabil som en fastrammestol. Mange indstillingsmuligheder for både tyngdepunkt, rygvinkel, højder mm. giver en stor grad af fleksibilitet. Svingbare og aftagelige benstøtter, stropryg, forskellige armlæn, antitip, drivhjul mm. - sæt dit eget individuelle præg.

Føj til huskeliste
WIN-GNEXX

WIN-GNEXX

WIN-GNEXX har mange justerings muligheder. WIN-GNEXX er en multifunktionel komfort kørestol elektrisk eller manuelt tilt. Fås i sæde bredde 40, 45, 50 og 55 cm.

Føj til huskeliste
2GOability kørestol

2GOability kørestol

2GOability kørestolen er nem at tage med sig. Kørestolen er foldbar og har aftagelige baghjul. Stellet er lavet af aluminium og vejer kun 11,5 kg.
2GOability har højdejusterbar armlæn og fås i farven rød med sølv metallic stel eller blå med sølv metallic stel.

Føj til huskeliste
Eurochair Pro HD model 2.865

Eurochair Pro HD model 2.865

Krydsrammestol til store brugere max 300 kg. Dobbeltkryds, hel fodplade og tværstang er med til at garantere stolens stabilitet. Tromlebremser obligatorisk for ledsager. Let at betjene og enkelte muligheder for indstilling til den enkelte bruger. Stolen leveres som standard med 24 massive dæk. Transportvægt 27,5 kg.

Føj til huskeliste
Eurochair Pro XXL model 2.850

Eurochair Pro XXL model 2.850

Stolen til den kraftige bruger max brugervægt 160 kg. Dobbeltkryds er med til at garantere stolens stabilitet. Let at betjene og mange muligheder for indstilling til den enkelte bruger. Stolen leveres som standard med stropryg, justerbar sædehøjde og højde- og dybdejusterbare armlæn. 24 massive dæk. Let at håndtere med køreklar vægt på 19 kg.

Føj til huskeliste
Manuel Gas komfortkørestol, forhjulsdrevet

Manuel Gas komfortkørestol, forhjulsdrevet

Manuel Gas, forhjulsdrevet komfortkørestole, med gas rygvinkel og tilt. Findes med 12, 16, 20 og 24 tommer hjul med Flexel.

Føj til huskeliste
Manuel Gas komfortkørestol, baghjulsdrevet

Manuel Gas komfortkørestol, baghjulsdrevet

Manuel Gas, baghjulsdrevet komfortkørestol, med gas rygvinkel og tilt. Findes med 12, 16, 20 og 24 tommer hjul med Flexel.

Føj til huskeliste