Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Hurricane

Hurricane

Ultra let fuldsvejst fastrammestol konstrueret på mål til den enkelte bruger. Stolen tilpasse efter en nøjagtig måltagning og tilpasning til alle individuelle behov. Hurricane er fremstillet i specialaluminium der normalt anvendes til sportstole hvilket giver en ekstræm stærk og stabil kørestol til den rutinerede bruger.

Føj til huskeliste
Kiddo børnekørestol

Kiddo børnekørestol

Moderne, tidssvarende kørestol til børn, udviklet i tæt samarbejde med forældre, hjælpere og terapeuter. Justeres i takt med, at barnet vokser. Stærk, robust ramme. Mange individuelle løsninger - kan skræddersys til den enkelte brugers holdninger og behov. Billedet viser Kiddo Classic.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario model 1.750

Eurochair Vario model 1.750

Eurochair Vario er den nye generation indenfor letvægtskørestole. Den ideelle stol til transportbrug eller med ekstra udstyr som individuel kørestol. Med en totalvægt på bare 16 kg. er Eurochair Vario et sikkert valg. Svingbare benstøtter, højdeindstillelige skubbehåndtag, opklappelige armlæn, punkterfrie hjul samt justerbare antitip er standard.

Føj til huskeliste
Weely komfortkørestol

Weely komfortkørestol

Til brugeren der pris på optimal brugervenlighed, kvalitet og høj komfort.
Weely er en praktisk og bekvem kørestole med 6 påmonterede hjul, hvilket giver en kort venderadius.
Weelys design gør, at bruger selv kan bevæge sig let og ubesværet rundt.
Små forhindringer forceres let vha. den nyudviklede kørestolsramme.

Føj til huskeliste
Quickie Life R

Quickie Life R

Den nye Life R fås både med fast frontramme og svingbare fodstøtter. Vægten er optimeret hvilket lindrer skuldrer, arme og hænder for brugeren. Takket være en ny sædepolstring kan dybden nu justeres individuelt af brugeren.

Føj til huskeliste
A4 Winner Transit

A4 Winner Transit

A4 Winner Transit er en kørestol med mange muligheder.
Denne kørestol er nem at bruge på grund af det simple sammen-klappeligt stel.
A4 Transit kørestol er som standard udstyret med: enkelt bremse på skubbehåndtag, quick release og svingbar fodstøtte, standard pude 5 cm, armlæn, sikkerhedsbælte og vedligeholdelse fri PU hjul

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Quickie Argon 2

Quickie Argon 2

Argon2 er en multi-justerbar fastramme kørestol - hvilket gør den til den ideelle kørestol til brugere, der udvikler deres kørsel over tid. Stolen har masser af funktionelle egenskaber i et moderne design, kan fx leveres i 32 forskellige rammefarver. Den perfekte ledsager til en aktiv livsstil.

Føj til huskeliste
Axi2Go

Axi2Go

Servicestol til transport af patienter/gangbesværede på sygehuse, plejehjem, museer mm. Driftsikker og stabil stålrammekonstruktion med indbygget armlæn og fodplade. Integreret bøjlebremse som betjenes af ledsageren - fungerer som transportvogne til kufferter. Axi2Go kan nemt stakkes så den optager mindst mulig plads. Farver efter RAL skala.

Føj til huskeliste
Unix kørestol

Unix kørestol

Robust og brugervenligt design med stålramme.
Ramme Farve: Brilliant Sølv.
Anti-tip og stokkeholder kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXl er bygget til den store og tunge bruger. Vario XXL kan klare en brugervægt på op til 160 kg. men samtidig tilbyde en letkørt og enkelt betjent kørestol. Stolen er opbygget med et forstærket dobbeltkryds, forstærket ryglæn samt forstærkede forgaffelophæng. 2 sædebredder i samme stol. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste