Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Exigo 30 X

Exigo 30 X

Stolene er prøvet og opfylder kravene i EN-12183-Heavy duty chairs. Alle indstillinger foretages med 1 værktøj. Løsn skruen- indstil og stram skruen til igen. Langt de fleste tilpasninger kan foretages, mens brugeren sidder i stolen. Alle indstillingsmuligheder er markerede med målskalaer og standardindstillingerne er markerede med orange.

Føj til huskeliste
Winner, Standard

Winner, Standard

Standard stol til max brugervægt 130 kg. Hængesæde og hængeryg eller stropryg. Punkterfri forhjul og luftfyldte drivhjul med quickrelease. Ryghøjde 32-35-38-40 el. 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt.Benstøtte er svingbar ud- og indad med opklap. fodplade.Farve Sølv. .Positionsblok med 4 mulige indst. af baghjul, sædehøjde og balancepunkt .

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Quickie Youngster 3

Quickie Youngster 3

En fleksibel sammenklappelig børnekørestol med mange indstillings-muligheder som tilpasses det enkelte barns behov. Designet ved svinghjulsophænget gør den meget stabil i forhold til forflytninger ind & ud af kørestolen. Youngster har indbygget udvidelsesmulighed med 2 cm i bredde og 4 cm i dybden. Fås i 28 stelfarver - alle uden merpris.

Føj til huskeliste
RGK M2 Kids

RGK M2 Kids

Kørestol bygget efter mål til børn i voksealderen. Stolen tilpasses barnets aktuelle størrelse og kan senere vokse i takt med barnets udvikling. Masser af ekstraudstyr - prisen dækker en komplet stol inklusiv skubbehåndtag, sideskjolde og anti-tip.

Føj til huskeliste

Assyst
Spangsbjerg Park 13
8800 Viborg

Quickie M6 kørestol

Quickie M6 kørestol

Til de store brugere, max. brugervægt op til 325 kg. Lev. standard med ekstrem stærk stålramme, forstærkede hjul aksler og kraftigere hjul end på standard kørestole. Der er mulighed for at få sidestykker enten med eller uden armlæn, vinkelindstillelige fodplader, bremseforlængere samt mulighed for montering af Jay rygge og puder. 15 farver.

Føj til huskeliste
Avanti 2

Avanti 2

Sammenklappelig aktiv-kørestol i aluminium. Har mange indstillingsmuligheder og mulighed for at placere drivhjulene i 28 forskellige positioner. Leveres som standard med svingbare højdeindstillelige armlæn, stropryg med lumbalknæk, højdeindst. skubbehåndtag, antitip samt fast forramme med fodplade.

Føj til huskeliste
Avanti

Avanti

Sammenklappelig aluminimumskørestol med lodret forramme. Stolen får prædikatet Særdeles velegnet ved cerebral parese og hjerneskader, og Meget velegnet ved tetra parese, tetraplegi, paraplegi og neurologiske sygdomme.

Føj til huskeliste
Strandkørestol

Strandkørestol

En kørestolsinspireret strandstol i hvid specialkunststof, som er brudsikker, 100 rustfri og UV-bestandig.
Tåler saltvand.
Har 4 store ballondæk, som kan køre hvor underlaget er ujævnt eller blødt.
De åndbare sæde- og rygpuder gør det muligt for brugeren at opholde sig længe i strandstolen på varme og solrige dage.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

RGK Maxima

RGK Maxima

Aktiv fastramme kørestol bygget efter mål til den enkelte bruger. Kan kombineres med meget forskelligt ekstraudstyr - stel kan leveres i titanium.

Føj til huskeliste

Assyst
Spangsbjerg Park 13
8800 Viborg

MAXt Titanium

MAXt Titanium

Sammeklappet bredde: 26 cm. Standardopbygning indeholder følgende: Titaniumsstel Sammenklappelig stol med præcisionskryds Multijusterbar for- og baghjulsophæng Polstret stropryg Højdejusterbare sideskjolde Opklappelige, vinkel- og dybdejusterbare fodhvilere, eller med enkelte vinkeljusterbare fodhvilere.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg