Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Ibis

Ibis

Ibis-serien udmærker sig med mange multifunktioner, individuelle indstillingsmuligheder samt stort tilbehørsprogram. Ibis kan også leveres med 22 tommer eller 24 tommer drivhjul. Se Ibis XA.

Føj til huskeliste
LEVO LAE Stå-op kørestol

LEVO LAE Stå-op kørestol

Letkørt kørestol i fast aluminiumsramme med hydraulisk ståfunktion. Sving- og drivhjul er med quick-release, så de er lette at tage af. Ryglænet kan fældes fremover. Ryg- og sædebetræk er justerbart med velcrofæste.

Føj til huskeliste
LEVO LCEV Stå op Kørestol med El- funktion

LEVO LCEV Stå op Kørestol med El- funktion

Letkørt kørestol i aluminium med elektrisk ståfunktion. Sving- og drivhjul er med quick-release. Ryglænet kan fældes fremover. Ryg- og sædebetræk er justerbart med velcrofæste. Runde eller flade armlæn kan vælges med enten vippekontakt eller håndbetjening til betjening af stå-op funktion. Sort og aluminiumsfarvet, fås også i rød, blå og gul.

Føj til huskeliste