Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Etac Cross 5 og Cross 5 XL krydsrammekørestol

Etac Cross 5 og Cross 5 XL krydsrammekørestol

Stellets stabilitet gør, at Cross 5 XL reagerer hurtigt i alle situationer. Både ryglæn og sæde er indstillelige i forhold til højde, vinkel og form. Dette, i kombination med en fodstøtte der kan indstilles i højde, dybde og vinkel, skaber den stabilitet som er en forudsætning for mobilitet.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Rea Azalea

Rea Azalea

Rea Azalea har en komfortabel, multijusterbar ryg og med sædesystemet giver Azalea brugeren mulighed for at ændre siddestilling og opnå optimal komfort. Azalea har 25gr sædetilt, 30gr rygkip, manuelt eller elbetjent. Kombineret med gode køreegenskaber er Rea Azalea det perfekte valg. Azalea er i 4 stel-str. Med 16T drivhjul kaldet Rea Azalea Assist

Føj til huskeliste
Rea Spirea4NG Heavy Duty

Rea Spirea4NG Heavy Duty

Rea Spirea4NG Heavy Duty er en foldbar all-round letvægtskørestol med flere indstillingsmuligheder for brugere med god siddende balance og begrænset transportbehov. Spirea4NG Heavy Duty er let at håndtere for både bruger, hjælper og terapeut. Spirea4NG Heavy Duty kan vælges i 2 boxmodeller, der er kompatible med øvrige kørestol fra Rea

Føj til huskeliste
Rea Spirea4NG

Rea Spirea4NG

Rea Spirea4NG er en foldbar all-round letvægtskørestol med standard indstillingsmuligheder for brugere med god siddende balance og begrænset transportbehov. Spirea4NG er let at håndtere for både bruger, hjælper og terapeut. Spirea4NG kan vælges i mange sædebredder, justerbar sædedybde og cambring samt vinkelstilbar ryg.

Føj til huskeliste
Rea Azalea Max

Rea Azalea Max

Markedets nye komfortkørestol for tunge og store brugere med behov for tilt og sædekip. Azalea Max er designet til at opfylde de særlige behov, man finder hos bariatriske brugere Her er taget ekstra hensyn til stabilitet, holdbarhed og komfort for denne brugergruppe. Azalea Max findes i 2 justerbare sædebredder og både med 16 og 24 drivhjul.

Føj til huskeliste
Rea Azalea Base

Rea Azalea Base

Rea Azalea Base er et kørestolsstel med gode køreegenskaber, velegnet til montering af formstøbte sædeenheder.Der er mange justeringsmuligheder og et stort tilbehørsprogram, kompatibel med Rea Azalea. Sæde/ryg kip, indstillelig vinkel på ryggen samt forskydeligt balancepunkt. Valgmulighed mellem flere drivhjulsstørrelser og bremsemuligheder

Føj til huskeliste
Rea Azalea Minor

Rea Azalea Minor

Rea Azalea Minor er designet til personer med en højde op til 170 cm og er tilpasset lave brugere. A. Minor har multijusterbar ryg og med sædesystemet giver A. Minor brugeren mulighed for at ændre siddestilling og opnå optimal komfort. A. Minor har 25gr sædetilt, 30gr rygkip, manuelt eller elbetjent. Med 16T drivhjul kaldet Rea Azalea Minor Assist.

Føj til huskeliste
Invacare Action3NG

Invacare Action3NG

Invacare Action3NG er en letvægts standardstol velegnet til transportbrug i en begrænset periode. Action3NG er absolut anvendelig til brug i såvel hjemmeplejen, på hospitaler og institutioner. Action3NG har en god balance mellem omkostning, funktionalitet og kvalitet og udgør derfor et godt alternativ til den prisbevidste.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2 VR

Avantgarde Teen 2 VR

Let og smidig børnekørestol med aftagelige og svingbare fodstøtter og foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædevinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Fås med flere forrammer, rammer og fodplader.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2

Avantgarde Teen 2

Let og smidig børnekørestol med foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædedybde og -vinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Vælg mellem 3 rammelængder, 4 forrammeversioner og flere fodplader. Brugervægt max. 90 kg.

Føj til huskeliste