Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Rea Focus 150

Rea Focus 150

Udviklet til tunge brugere op til 150 kg med behov for god siddestøtte og en stol der kører let. Stolens faste sædeplade giver stabil siddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder. Diverse tilbehør. Standard tilbehør er højdejusterbare skubbehåndtag, rygsøjle og antitipper. Stelfarve: perlegrå eller safirblå.

Føj til huskeliste
Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol giver støtte, ro og sansestimuli til den stærkt bevægelseshæmmede bruger. Kelvin Komfort kørestol tilpasses individuelt og bidrager til komfort og øget aktivitetsniveau, funktionsniveau og livskvalitet. Kelvin Komfort kørestol kan indstilles hofte-, knæ- og ankelled. Kan tilte 45 grader. Opbygget af justerbare pudemoduler.

Føj til huskeliste
Rea Focus

Rea Focus

Rea Focus er en all-round kørestol, der kører let, udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Den faste sædeplade understøtter en god, stabil stiddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder for individuel positionering. Focus er af høj teknisk kvalitet, let at genbruge, har et lavt servicebehov og er nem at indstille.

Føj til huskeliste
W5 Suspension XXL

W5 Suspension XXL

W5 Suspension XXL er en fastrammekørestol med lukket boksramme i 7020-aluminium. Kørestolen er designet med en luftaffjedret bagaksel med Wolturnus Link-system, som er tilkoblet stolens baghjul. Hjulene giver således efter, når brugeren kører over ujævne flader og bump

Føj til huskeliste
W5 Suspension

W5 Suspension

W5 Suspension er en fastrammekørestol med lukket boksramme i 7020-aluminium. Kørestolen er designet med en luftaffjedret bagaksel med Wolturnus Link-system, som er tilkoblet stolens baghjul. Hjulene giver således efter, når brugeren kører over ujævne flader og bump.

Føj til huskeliste
Move - Motion Composites

Move - Motion Composites

Move har et design, som muliggør en en lav sædehøjde. Det gør den særligt anvendelig som gåfremstol. Løftestroppen letter håndteringen og sikrer, at Move er nem at løfte ind i bilen for brugere med ståfunktion og nedsat balance, da kørestolen er stabil sammenfoldet. Move også udstyret med opklappelige sidestykker med aftagelige armlæn.

Føj til huskeliste
Ki Little Wave Clik fastrammekørestol

Ki Little Wave Clik fastrammekørestol

Little Wave Clik føres i et stort udvalg af størrelser. Kørestolen er af god kvalitet og er fleksibel og stabil. Den er udviklet for at give barnet mulighed for en alsidig og aktiv hverdag. Kørestolen vokser med barnet, i sædebredde, dybde og ryghøjde. Den er nem at klappe sammen og låsemekanismen gør det nemt at tage den med ind i/ud af bilen.

Føj til huskeliste
Seabass G2 Kørestolsstel

Seabass G2 Kørestolsstel

Seabass G2 er et kørestolsstel til siddesystemer og formstøbte sæder.
- Tilbydes i to sædehøjder
- Tilbydes i 3 størrelser med drivhjul fra 12- 24
- Mulighed for E-drive
- Crashtestet og godkendt
- Der er mulighed for at tilte sædedelen uden at påvirke vægtforholdet

Føj til huskeliste
Etac Transit Institution transportkørestol

Etac Transit Institution transportkørestol

Støbte gavle og krydsrammestel med dobbelt kryds gør Transit letkørende og smidig. Den højdejusterbare ryg sikrer god siddekomfort. Armlænene er aftagelige og højdejusterbare vha. fingerskruer, men kan fastgøres vha. værktøj. De svingbare benstøtter er fastgjorte, men kan aftages vha. værktøj. Tværlås, kan bestilles separat.

Føj til huskeliste
Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestolen er en modulopbygget tilt in space kørestol, hvilket giver rig mulighed for at justere og tilpasse stolen. Kørestolens 45 tilt funktion sikrer, at personer med stærk reduceret trunkus stabilitet og deraf nedsat siddende balance får mulighed for at opnå en siddende stilling - ude af sengen.

Føj til huskeliste