Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Transport- og hvilestol CARRYLINE

Transport- og hvilestol CARRYLINE

Transport- og hvilestol til brug på hospitaler og i plejen til transport af patienter mellem undersøgelser og behandlinger og til transport af borgere i plejen. Ergonomisk tilpasset ryglæn. Mulighed for polstring af armlæn. Store, bløde forhjul giver en rolig og behagelig fremdrift, når man skubber stolen.

Føj til huskeliste

Alcyon ApS
Mågevej 16
8370 Hadsten

Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme. Kørestolen kommer med svingbare og aftagelige benstøtter. Det gør det muligt for brugeren at komme tæt på møbler og forenkler forflytninger. Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light er alternativet til DS eller DV, hvis man ønsker en endnu lettere kørestol. En let krydsrammekørestol med enkeltkryds, men stadig solid og stabil med en holdbar aluminiumramme. Avantgarde 4 light har en hel fodplade og fås med enten 70 eller 80 forramme.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme og hel fodstøtte
Kørestolen fås med enten 70 eller 80 forramme.
Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil. Derudover har den nye og forbedrede for- og baghjuladaptere, som gør det nemmere at stabilisere hjulene for den enkelte bruger.

Føj til huskeliste
Breezy Cirrus G5 Manuel

Breezy Cirrus G5 Manuel

Komfortkørestol med gode tilpasningsmuligheder og tiltfunktion. Armlæn følger ryg for maksimal støtte til arme. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Kørestol Transporter - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk Kørestol Transporter - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk Kørestol Transporter er designet til bariatriske brugere. Bariatrisk Kørestol Transporter sikrer nem indendørs transport, fx på hospitaler Derudover er den designet til at være vedligeholdelsesfri og nem at desinficere. Bariatrisk Kørestol Transporter er udstyret med en kurv, så brugerens ejendele nemt kan komme med under transport.

Føj til huskeliste
Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff er en aktiv børnekørestol til inden- og udendørs brug, og har mange justeringsmuligheder. Barnet sidder på en sadel-sæde, hvor benene er adskilt. Denne siddestilling giver optimal ledstabilitet og komfort.

Føj til huskeliste
HAWK

HAWK

HAWK er en kompakt og robust kørestol til aktiv brug. Den er produceret med en solid ramme, imponerende køreegenskaber og et utal af konfigurationsmuligheder. Stolen kan fortløbende indstilles i balancepunkt, sædehøjde, sædedybde, ryghøjde og rygvinkel og har en justerbar stropryg og stropsæde. HAWK er nem at bestille og kan leveres hurtigt.

Føj til huskeliste
W5 SL

W5 SL

Fjerlet, skræddersyet aktiv kørestol med fast ramme til den rutinerede bruger. ADL W5 Super Light har tyndere rammerør for en lettere kørestol og et mere let og elegant udseende. Max brugervægt 80kg
Ekstrem høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem.

Føj til huskeliste
Rea Dahlia45

Rea Dahlia45

Rea Dahlia45 er en komfortkørestol for de brugere, der ønsker aktivitet og mobilitet samtidig med komfort. Dahlia45 tilbyder flere sædehøjder så den fx kan gåes frem, enkle indstillingsmuligheder, og yderst smal totalbredde samtidig med optimale køreegenskaber for bruger og hjælper. Dahlia45 fås i 3 stel.str. Se i øvrigt Rea Dahlia30.

Føj til huskeliste