Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior - en let allroundkørestol til børn i et smart design. Konstrueret med henblik på enkle men effektive indstillingsmuligheder. Bestem sædebredde, dybde og ryghøjde - resten tilpasses let og enkelt. Leveres med stropryg, højdeindstillelige armlæn & skubbehåndtag, 2-delte justesvingbare benstøtter og svingbare antitip.

Føj til huskeliste

Alu Rehab ApS a part of Meyra Group
Kløftehøj 8
8680 Ry.

Quickie Life

Quickie Life

Sammenklappelig kørestol med fast forramme eller svingbare benstøtter.
Kørestolen tilbydes i mange størrelser og med stort tilbehørsprogram.
Den har mange indstillingsmuligheder, og kan tilpasses til den enkelte brugers behov.
Sædedybder og - bredder fra 36-50 cm.

Føj til huskeliste
Exigo 20 (tidl. Legend 2 Exigo)

Exigo 20 (tidl. Legend 2 Exigo)

Sammenklappelig med krydskonstruktion. Farve på stel Antracitgrå. Sæde og ryglæn i sort kunststof vaskbart ved 60. Sædet er indstilleligt i dybde og er forsynet med strimler af burrestof, der sikrer, at de fleste antitryksårspuder ligger fast i stolen. Stort og alsidigt tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Winner Junior

Winner Junior

Manuel sammenklappelig kørestol gode indstillingsmuligheder, sædebredde 37 cm. sæde dybde indstillelig 34 eller 37 cm. Punkterfrie forhjul, luftfyldte drivhjul med quickrelease. ryghøjde 35 cm. Hængesæde og velcro ryg. Armlæn er højdeindstillige og aftagelige. Benstøtter er svingbare udad og indad med opklappelig fodplader.

Føj til huskeliste
Winner, fast rygvinkel

Winner, fast rygvinkel

Hængesæde og stropryg. Punkterfri forhjul og luftfyldte drivhjul med Quick Release. Ryghøjde: 32-35-38-40 eller 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt. Benstøtte svingbar udad og indad med opklap. fodplade. Stel: sølv eller blå. Positionsblok med 16 mulige indstillinger af baghjul, sædehø. og balancepunkt

Føj til huskeliste
Yoga

Yoga

Nyt koncept inden for aktivkørestole. Nydesignet foldemekanisme gør det muligt at folde stolen sammen med et enkelt håndgreb. Meget kompakt sammenfoldet. Kombiner fastrammestolens stivhed, med mulighed for at transporteres. Stort udvalg af farver.

Føj til huskeliste
Winner barn

Winner barn

Manuel sammenklappelig kørestol gode indstillingsmuligheder sædebredde 28, 30, 32 eller 35 cm. sæde dybde indstillelig. Punkterfrie forhjul, luftfyldte drivhjul med quickrelease. ryghøjde 35 cm. Hængesæde og velcro ryg. Armlæn er højdeindstillige og aftagelige. Benstøtter er svingbare udad og indad med opklappelig fodpladel.

Føj til huskeliste
Exigo 30 X

Exigo 30 X

Stolene er prøvet og opfylder kravene i EN-12183-Heavy duty chairs. Alle indstillinger foretages med 1 værktøj. Løsn skruen- indstil og stram skruen til igen. Langt de fleste tilpasninger kan foretages, mens brugeren sidder i stolen. Alle indstillingsmuligheder er markerede med målskalaer og standardindstillingerne er markerede med orange.

Føj til huskeliste
Winner, Standard

Winner, Standard

Standard stol til max brugervægt 130 kg. Hængesæde og hængeryg eller stropryg. Punkterfri forhjul og luftfyldte drivhjul med quickrelease. Ryghøjde 32-35-38-40 el. 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt.Benstøtte er svingbar ud- og indad med opklap. fodplade.Farve Sølv. .Positionsblok med 4 mulige indst. af baghjul, sædehøjde og balancepunkt .

Føj til huskeliste
Quickie Youngster 3

Quickie Youngster 3

En fleksibel sammenklappelig børnekørestol med mange indstillings-muligheder som tilpasses det enkelte barns behov. Designet ved svinghjulsophænget gør den meget stabil i forhold til forflytninger ind & ud af kørestolen. Youngster har indbygget udvidelsesmulighed med 2 cm i bredde og 4 cm i dybden. Fås i 28 stelfarver - alle uden merpris.

Føj til huskeliste