Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.D100

D100

D100 er den kompakte lette kørestol til det daglige. Solid og kompakt.
Skubbe håndtag justerbare i højden
Sammenfoldelige og aftagelige armlæn
I højde og dybde justerbare armpuder
Sammenfoldelige og aftagelige fodstøtter
Sædehøjde justerbar i 3 positioner
Integreret sænkning af bagakslen

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Eclips X4 Barn. Manuel

Eclips X4 Barn. Manuel

Ultra let Eclips X4 til børn konstrueret i aluminium og tilbyder en ultra let kørestol kombineret med robusthed og brugervenlighed. Udstyret med tøjbeskyttere resulterer i et meget moderne look. Uden hjul og fodstøtter vejer Eclips X4-børnene ikke mere end 9 kg, hvilket gør den meget nemt at transportere.

Quickrelease baghjul
Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Rea Spirea4NG Heavy Duty

Rea Spirea4NG Heavy Duty

Rea Spirea4NG Heavy Duty er en foldbar all-round letvægtskørestol med flere indstillingsmuligheder for brugere med god siddende balance og begrænset transportbehov. Spirea4NG Heavy Duty er let at håndtere for både bruger, hjælper og terapeut. Spirea4NG Heavy Duty kan vælges i 2 boxmodeller, der er kompatible med øvrige kørestol fra Rea

Føj til huskeliste
Rea Spirea4NG

Rea Spirea4NG

Rea Spirea4NG er en foldbar all-round letvægtskørestol med standard indstillingsmuligheder for brugere med god siddende balance og begrænset transportbehov. Spirea4NG er let at håndtere for både bruger, hjælper og terapeut. Spirea4NG kan vælges i mange sædebredder, justerbar sædedybde og cambring samt vinkelstilbar ryg.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2 VR

Avantgarde Teen 2 VR

Let og smidig børnekørestol med aftagelige og svingbare fodstøtter og foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædevinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Fås med flgere forrammer, rammer og fodplader.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2

Avantgarde Teen 2

Let og smidig børnekørestol med foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædedybde og -vinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Vælg mellem 3 rammelængder, 4 forrammeversioner og flere fodplader. Brugervægt max. 90 kg.

Føj til huskeliste
Rea Focus 150

Rea Focus 150

Udviklet til tunge brugere op til 150 kg med behov for god siddestøtte og en stol der kører let. Stolens faste sædeplade giver stabil siddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder. Diverse tilbehør. Standard tilbehør er højdejusterbare skubbehåndtag, rygsøjle og antitipper. Stelfarve: perlegrå eller safirblå.

Føj til huskeliste
Rea Focus

Rea Focus

Rea Focus er en all-round kørestol, der kører let, udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Den faste sædeplade understøtter en god, stabil stiddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder for individuel positionering. Focus er af høj teknisk kvalitet, let at genbruge, har et lavt servicebehov og er nem at indstille.

Føj til huskeliste
Roxx

Roxx

Solid justerbar krydsrammestol med fast sæde og rygsystem. Forskellige sæde og rygvarianter for optimal tilpasning til brugeren. Justerbar bredde, dybde, højde, sædevinkel samt rygvinkel. Specielt egnet til den tunge, voldsomme el. høje bruger og til dem der skal gå stolen frem. Med systemet Blocker er Roxx desuden til personer med demens.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Kørestol

Kørestol

Kørestol med sæde på 41 cm, lavet isort nylonvæv.
- dobbelt tværstang
- fast armlæn, PVC-pude
- fast fodstøtte, vippeplade, med benrem
- 20 cm (8 ) solide forhjul
- 61 cm solide baghjul
- låsebremser på baghjul
- lomme bagpå

Føj til huskeliste