Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Avantgarde Teen 2

Avantgarde Teen 2

Let og smidig børnekørestol med foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædedybde og -vinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Vælg mellem 3 rammelængder, 4 forrammeversioner og flere fodplader. Brugervægt max. 90 kg.

Føj til huskeliste
Helio

Helio

Helio er fremstillet i kulfiber og har derfor en ultralet tranportvægt fra 4,3 kg. Kørestolen har dobbelte opklappelige fodstøtter og har en max brugervægt op til 159 kg. Sædehøjden kan justeres i et interval på 20 cm. Mulighed for en meget lav sædehøjde gør Helio meget anvendelig som gåfremstol.

Føj til huskeliste
Veloce

Veloce

Veloce er en af verdens letteste krydsrammekørestole med en transportvægt fra 5,4 kg. Veloce tilbyder med sin kulfiberteknologi styrke og holdbarhed.

Føj til huskeliste
Mobilex Classic kørestol

Mobilex Classic kørestol

Kørestol med de mest primære funktioner
-Gode armlæn
- Bestøtter som kan højdeindstilles
- Kørestolen kan klappes sammen
- Punkterfri baghjul som kan klikkes af uden værktøj
- Vægt 17,50 kg
- Sædebredde på 45 cm

Føj til huskeliste
Quickie Krypton F

Quickie Krypton F

Quickie Krypton F: Verdens letteste foldbare carbon kørestol med totalvægt ned til 8,3 kg incl. hjul, bremser og sidestykker. Kan finjusteres præcist til brugerens specifikke behov. Den er fremstillet med den seneste teknologi og udvikling fra blandt andet cykel- og bilindustri, hvilket giver ekstremt gode køreegenskaber og den lave vægt.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme. Kørestolen kommer med svingbare og aftagelige benstøtter. Det gør det muligt for brugeren at komme tæt på møbler og forenkler forflytninger. Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light er alternativet til DS eller DV, hvis man ønsker en endnu lettere kørestol. En let krydsrammekørestol med enkeltkryds, men stadig solid og stabil med en holdbar aluminiumramme. Avantgarde 4 light har en hel fodplade og fås med enten 70 eller 80 forramme.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme og hel fodstøtte
Kørestolen fås med enten 70 eller 80 forramme.
Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil. Derudover har den nye og forbedrede for- og baghjuladaptere, som gør det nemmere at stabilisere hjulene for den enkelte bruger.

Føj til huskeliste
Winner

Winner

Winner højstol er en let og enkel systemkørestol med få indstillingsmuligheder. Manuel sammenklappelig kørestol med dobbeltkryds

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Motus CS

Motus CS

Motus CS er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Leveres med lukket forramme og hel integreret fodplade, højdejusterbar ryg, tøjbeskytter på sidepanelerne og justerbar rygpolstring, der fås i 3 farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste