Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Etac M100

Etac M100

En unik og overraskende krydsrammekørestol med integrerede funktioner i et smagfuldt design. Stolen er udviklet med fokus på enkelhed for brugeren, helt ned til mindste detalje.
M100 har utrolige gode køreegenskaber og er tillige enkel at folde sammen ved transport.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

XXL Rehab Minimaxx kørestol. Brugervægt op til 325 kg

XXL Rehab Minimaxx kørestol. Brugervægt op til 325 kg

Meget stærk krydsramme kørestol specielt udviklet til bariatriske brugere. Den specielle foldemekanisme gør stolen let at klappe sammen og transportere.
De meget lange armlæn og den lave sædehøjde gør det nemt for brugeren at komme ind og ud af stolen.
Kan leveres med skivebremser og diverse tilbehør.

Føj til huskeliste
Invacare Action3NG

Invacare Action3NG

Invacare Action3NG er en letvægts standardstol velegnet til transportbrug i en begrænset periode. Action3NG er absolut anvendelig til brug i såvel hjemmeplejen, på hospitaler og institutioner. Action3NG har en god balance mellem omkostning, funktionalitet og kvalitet og udgør derfor et godt alternativ til den prisbevidste.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2 VR

Avantgarde Teen 2 VR

Let og smidig børnekørestol med aftagelige og svingbare fodstøtter og foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædevinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Fås med flgere forrammer, rammer og fodplader.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2

Avantgarde Teen 2

Let og smidig børnekørestol med foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædedybde og -vinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Vælg mellem 3 rammelængder, 4 forrammeversioner og flere fodplader. Brugervægt max. 90 kg.

Føj til huskeliste
Exigo 30

Exigo 30

Tilpasses brugeren på ganske få minutter Alle indstillingerne foretages med 1 værktøj. Løsn skruen- indstil og stram skruen til igen. Alle indstillingsmulighederne er markerede med målskalaer og standardindstillingerne er markerede med orange, så det er altid let at indstille stolen tilbage til standard igen. Std. eller langt stel i 6 sædebredder.

Føj til huskeliste
MF012 Kulfiberkørestol

MF012 Kulfiberkørestol

MF012 er udført i kulfiber materiale både ramme og hjul. Dette gør kørestolen særdeles let med en vægt på kun 8 kilo og muliggør, at folde kørestolen på få sekunder for brugeren. Køre helt lydløst og let.
En integreret basisramme der giver kørestolen en dæmpende effekt og dermed giver brugeren yderligere komfort .

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Marlin kørestol - fås i 4 bredder

Marlin kørestol - fås i 4 bredder

Kvalitetskørestol til en lav pris.
Kørestol med sølvgrå stålramme som er let at klappe sammen og have bag i bilen.
Mange elementer kan justeres, herunder skubbehåndtag, som kan højdejusteres, hjul kan aftages uden brug af skruenøgler eller andet værktøj, armlæn kan justeres i højden og klappes op mm.
Fås i 4 bredder - 40, 44, 48 og 51 cm

Føj til huskeliste
Aluminiums kørestol med regulérbart ryglæn

Aluminiums kørestol med regulérbart ryglæn

Barracuda kørestol i aluminium med justérbart ryglæn, som kan vinkles bagud i en vinkel på 30 grader, hvilket giver rigtig god mulighed for at finde en behagelig siddeposition. Sædedybden kan justeres fra 42-48 cm.
Stellet er i aluminium, så vægten kan holdes under 20 kilo.
Barracuda findes i 4 forskellige bredder: 40, 44, 48 og 51 cm.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Helio

Helio

Helio er fremstillet i kulfiber og har derfor en ultralet tranportvægt fra 4,3 kg. Kørestolen har dobbelte opklappelige fodstøtter og har en max brugervægt op til 159 kg. Sædehøjden kan justeres i et interval på 20 cm. Mulighed for en meget lav sædehøjde gør Helio meget anvendelig som gåfremstol.

Føj til huskeliste