Manuelle kørestole med fast ramme

Manuelle kørestole med fast ramme som ikke er sammenklappelig. Ryglæn kan oftest fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sagitta aktiv til børn.

Sagitta aktiv til børn.

Ultra let Sagitta aktiv til børn er den mest aktive kørestol til børn. Et spejlbillede af Sagitta for voksne, men endnu vigtigere vokser denne kørestol med barnet takket være de mange justeringer. Rammen er konstrueret på en sådan måde, at der kan ændres på sædebredden, så kørestolen kan vokse med barnet. Fås i mange farver og opsætninger.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Cobi Cruise

Cobi Cruise

Cobi Cruise komfort kørestol bruges på plejecentre og hospitaler, i hjemmeplejen og i private hjem til bariatriske brugere med behov for en komfort kørestol med trykaflastende sæde. Brugervægt op til 325 kg. Stolen kommer med elektrisk tilt og recline. Funktionerne aktiveres ved brug af fjernbetjening, der kan betjenes af både bruger og personale.

Føj til huskeliste
Küschall KSL 2.0

Küschall KSL 2.0

Küschall The KSL 2.0 er en optimeret superlet custom-made kørestol med ultrastærk helstøbt hydroform ramme og designet til den erfarne, aktive bruger. Alt overflødigt er skåret væk og tilbage er en minimalistisk stol med de bedste køreegenskaber. Når lethed og topkvalitet indgår i Küschalls høje krav om en elegant og holdbar stol.

Føj til huskeliste
Action Ampla

Action Ampla

Ampla er designet til bariatriske brugere med støtte og plads til alle kropsformer samt ergonomisk ryglæn. Action Ampla kørestolen har højdejusterbar og nedfældbar ryg, swing-away benstøtter og justerbare greb til hjælp til brug ved forflytning. Derudover har Ampla transporthjul til snævre passager, hvor brugeren kan støtte sig til Ampla.

Føj til huskeliste
Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0 er en ny generation af letvægts fastrammekørestole med hydroformet ramme og med mange justeringsmuligheder, i et gennemført design fra Küschall. Køreegenskaberne kan tilpasses til den enkelte bruger. Forrammen kan vælges i Aluminium enten med V-form eller U-form. Kvalitet og bevægelsesfrihed uden kompromis.

Føj til huskeliste
Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0 er en foldbar, aktiv kørestol, designet til brugere, der ønsker en kompakt og højaktiv kørestol. Champion 2.0 er en unik stol, der giver brugeren fantastiske køreegenskaber i kombination med de praktiske fordele ved en foldbar stol. Champion 2.0 er designet med hydroformet chassisrør, der sikrer maksimal stivhed og robusthed.

Føj til huskeliste
Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff er en aktiv børnekørestol til inden- og udendørs brug, og har mange justerings muligheder. Barnet sidder på en sadel-sæde, hvor benene er abduceret. Denne siddestillingen giver optimal ledstabilitet og komfort.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved

XXL Rehab Eclipse kørestol

XXL Rehab Eclipse kørestol

Stærk og funktionel kørestol specielt udviklet til bariatriske brugere op til 270 kg. Kan forstærkes op til 450 kg.
Er opbygget med en ultrastærk stålramme, som giver maksimal styrke, stivhed og lang holdbarhed. De fremskudte forhjul har anti-tip funktion, og gør det muligt for brugeren at komme ind og ud af kørestolen uden risiko for at vælte.

Føj til huskeliste
Invacare XLT Max

Invacare XLT Max

Den nye XLT Maxer en aktiv fastrammestol ideel til aktive brugere. Chassiset er lavet af slidstærkt, robust og let titanium med sædebredder op til 60 cm (3 sædebredder) XLT Max tilbyder brugerne en let støttende siddestilling, som er forudsætningen for at bevare selvstændig mobilitet og en aktiv livsstil.

Føj til huskeliste
XXL Rehab Eclipse Tilt, brugervægt op til 270 kg

XXL Rehab Eclipse Tilt, brugervægt op til 270 kg

Stærk konstruktion og funktionelt design specielt udviklet til bariatriske brugere. XXL Rehab Eclipse Tilt har en tilt-funktion op til 30 grader, som sikrer optimal komfort og positionering af brugeren, der har brug for mere støtte. Stolen kan nemt tiltes med brugere op til 270kg.
Justerbar i sædedybde, sædehøjde, sædevinkling.

Føj til huskeliste