Manuelle kørestole med fast ramme

Manuelle kørestole med fast ramme som ikke er sammenklappelig. Ryglæn kan oftest fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sagitta aktiv til børn.

Sagitta aktiv til børn.

Ultra let Sagitta aktiv til børn er den mest aktive kørestol til børn. Et spejlbillede af Sagitta for voksne, men endnu vigtigere vokser denne kørestol med barnet takket være de mange justeringer. Rammen er konstrueret på en sådan måde, at der kan ændres på sædebredden, så kørestolen kan vokse med barnet. Fås i mange farver og opsætninger.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0 er en ny generation af letvægts fastrammekørestole med hydroformet ramme og med mange justeringsmuligheder, i et gennemført design fra Küschall. Køreegenskaberne kan tilpasses til den enkelte bruger. Forrammen kan vælges i Aluminium enten med V-form eller U-form. Kvalitet og bevægelsesfrihed uden kompromis.

Føj til huskeliste
Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0 er en foldbar, aktiv kørestol, designet til brugere, der ønsker en kompakt og højaktiv kørestol. Champion 2.0 er en unik stol, der giver brugeren fantastiske køreegenskaber i kombination med de praktiske fordele ved en foldbar stol. Champion 2.0 er designet med hydroformet chassisrør, der sikrer maksimal stivhed og robusthed.

Føj til huskeliste
Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff er en aktiv børnekørestol til inden- og udendørs brug, og har mange justerings muligheder. Barnet sidder på en sadel-sæde, hvor benene er abduceret. Denne siddestillingen giver optimal ledstabilitet og komfort.

Føj til huskeliste

Mediplast A/S
Marielundvej 46E, 2
2730 Herlev

Invacare XLT Max

Invacare XLT Max

Den nye XLT Maxer en aktiv fastrammestol ideel til aktive brugere. Chassiset er lavet af slidstærkt, robust og let titanium med sædebredder op til 60 cm (3 sædebredder) XLT Max tilbyder brugerne en let støttende siddestilling, som er forudsætningen for at bevare selvstændig mobilitet og en aktiv livsstil.

Føj til huskeliste
The KSL - Küschall Super Light

The KSL - Küschall Super Light

KSL er en super let custom-made kørestol designet til den erfarne, aktive bruger. Alt overflødigt er skåret væk og tilbage er en perfekt, minimalistisk stol med optimale køreegenskaber. Transportvægt ca. 4 kg. Vælg mellem 13 farver og gør stolen til din personlige stol. Når ekstrem lethed og topkvalitet indgår i Küschalls høje krav om en flot stol.

Føj til huskeliste
Invacare XLT

Invacare XLT

XLT er af titanium, hvilket sikrer maksimal stabilitet, styrke og en lav vægt 9,8 kg. Det brede udvalg af tilbehør og mulighed for rygvinkling gør, at XLT tilbyder brugeren en kørestol med den sikkerhed og støtte, som behøves i en travl og aktiv hverdag. XLT fås i 3 fastramme versioner: 75gr/90gr knævinkel med fast fodbøjle eller delte benstøtter.

Føj til huskeliste
Zippy RS

Zippy RS

Kørestolen Zippie RS Tilt-in-Space er designet til en lang række positioneringsbehov, hvor der er fokus på at lette spise- og åndedrætsfunktionerne, reducere tryk under bækkenet og forbedre visuel orientering. Zippie RS muliggør nem positionering og re-positionering med henblik på at reducere den tid, der tilbringes i samme stilling.

Føj til huskeliste
Apex Carbon

Apex Carbon

Apex Carbon er en ultralet kulfiber kørestol med en transportvægt fra 4 kg.
Apex Carbon har et æstetisk design med innovative komponenter og er udstyret med en justerbar rygvinkel, sædehøjde, cambervinkel samt sædebredde. Rammebeskyttere findes i seks farverige varianter.

Føj til huskeliste
Quickie Krypton R

Quickie Krypton R

Quickie Krypton R: en ultralet carbon fastramme kørestol med en totalvægt ned til 6,2 kg incl. hjul, bremser og sidestykker. Kan finjusteres præcist til brugerens specifikke behov. Den er fremstillet med den seneste teknologi og udvikling fra blandt andet cykel- og bilindustri, hvilket giver ekstremt gode køreegenskaber og den lave vægt.

Føj til huskeliste