Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel konstrueret, så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Eurochair Vario model 1.750

Eurochair Vario model 1.750

Eurochair Vario er den nye generation indenfor letvægtskørestole. Den ideelle stol til transportbrug eller med ekstra udstyr som individuel kørestol. Med en totalvægt på bare 16 kg. er Eurochair Vario et sikkert valg. Svingbare benstøtter, højdeindstillelige skubbehåndtag, opklappelige armlæn, punkterfrie hjul samt justerbare antitip er standard.

Føj til huskeliste
Unix kørestol

Unix kørestol

Robust og brugervenligt design med stålramme.
Ramme Farve: Brilliant Sølv.
Anti-tip og stokkeholder kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXl er bygget til den store og tunge bruger. Vario XXL kan klare en brugervægt på op til 160 kg. men samtidig tilbyde en letkørt og enkelt betjent kørestol. Stolen er opbygget med et forstærket dobbeltkryds, forstærket ryglæn samt forstærkede forgaffelophæng. 2 sædebredder i samme stol. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario XXL - 200 kg

Eurochair Vario XXL - 200 kg

Eurochair Vario XXl er bygget til den store og tunge bruger. Vario XXL kan klare en brugervægt på helt op til 200 kg. men samtidig tilbyde en letkørt og enkelt betjent kørestol. Stolen er opbygget med et forstærket dobbeltkryds, forstærket ryglæn samt forstærkede forgaffelophæng og giver dermed også en stabil og sikker kørestol. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste
Budget

Budget

Letvægtskørestol, ideel til transportbrug. Komplet med 2-delte svingbare benstøtter, faste skubbehåndtag, opklappelige armlæn, standard ryg samt punkterfrie sving- og drivhjul. Leveres i mange bredder. Lav pris og høj kvalitet.

Føj til huskeliste
Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior - en let allroundkørestol til børn i et smart design. Konstrueret med henblik på enkle men effektive indstillingsmuligheder. Bestem sædebredde, dybde og ryghøjde - resten tilpasses let og enkelt. Leveres med stropryg, højdeindstillelige armlæn & skubbehåndtag, 2-delte justesvingbare benstøtter og svingbare antitip.

Føj til huskeliste
Quickie Life

Quickie Life

Sammenklappelig kørestol med fast forramme eller svingbare benstøtter.
Kørestolen tilbydes i mange størrelser og med stort tilbehørsprogram.
Den har mange indstillingsmuligheder, og kan tilpasses til den enkelte brugers behov.
Sædedybder og - bredder fra 36-50 cm.

Føj til huskeliste
Dolphin kørestole

Dolphin kørestole

Letvægtskørestole af aluminium, sølvfarvede, leveres standard med højdeindstilleligt og klapbart armlæn samt højdeindstillelige kørehåndtag.Mulighed for forskellige siddehøjder, samt indstilling af vinkel på forhjul. Som ekstraudstyr kan leveres anti-tip, indstillelig ryg samt eleverbare benstøtter.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Exigo 20 (tidl. Legend 2 Exigo)

Exigo 20 (tidl. Legend 2 Exigo)

Sammenklappelig med krydskonstruktion. Farve på stel Antracitgrå. Sæde og ryglæn i sort kunststof vaskbart ved 60. Sædet er indstilleligt i dybde og er forsynet med strimler af burrestof, der sikrer, at de fleste antitryksårspuder ligger fast i stolen. Stort og alsidigt tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Winner Junior

Winner Junior

Manuel sammenklappelig kørestol gode indstillingsmuligheder, sædebredde 37 cm. sæde dybde indstillelig 34 eller 37 cm. Punkterfrie forhjul, luftfyldte drivhjul med quickrelease. ryghøjde 35 cm. Hængesæde og velcro ryg. Armlæn er højdeindstillige og aftagelige. Benstøtter er svingbare udad og indad med opklappelig fodplader.

Føj til huskeliste