Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel konstrueret, så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Eclips X4 Barn. Manuel

Eclips X4 Barn. Manuel

Ultra let Eclips X4 til børn konstrueret i aluminium og tilbyder en ultra let kørestol kombineret med robusthed og brugervenlighed. Udstyret med tøjbeskyttere resulterer i et meget moderne look. Uden hjul og fodstøtter vejer Eclips X4-børnene ikke mere end 9 kg, hvilket gør den meget nemt at transportere.
Quickrelease baghjul

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Mobilex Classic kørestol

Mobilex Classic kørestol

Kørestol med de mest primære funktioner
-Gode armlæn
- Bestøtter som kan højdeindstilles
- Kørestolen kan klappes sammen
- Punkterfri baghjul som kan klikkes af uden værktøj
- Vægt 17,50 kg
- Sædebredde på 45 cm

Føj til huskeliste
Etac Cross 5 og Cross 5 XL krydsrammekørestol

Etac Cross 5 og Cross 5 XL krydsrammekørestol

Stellets stabilitet gør, at Cross 5 XL reagerer hurtigt i alle situationer. Både ryglæn og sæde er indstillelige i forhold til højde, vinkel og form. Dette, i kombination med en fodstøtte der kan indstilles i højde, dybde og vinkel, skaber den stabilitet som er en forudsætning for mobilitet.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Rea Spirea4NG Heavy Duty

Rea Spirea4NG Heavy Duty

Rea Spirea4NG Heavy Duty er en foldbar all-round letvægtskørestol med flere indstillingsmuligheder for brugere med god siddende balance og begrænset transportbehov. Spirea4NG Heavy Duty er let at håndtere for både bruger, hjælper og terapeut. Spirea4NG Heavy Duty kan vælges i 2 boxmodeller, der er kompatible med øvrige kørestol fra Rea

Føj til huskeliste
Rea Spirea4NG

Rea Spirea4NG

Rea Spirea4NG er en foldbar all-round letvægtskørestol med standard indstillingsmuligheder for brugere med god siddende balance og begrænset transportbehov. Spirea4NG er let at håndtere for både bruger, hjælper og terapeut. Spirea4NG kan vælges i mange sædebredder, justerbar sædedybde og cambring samt vinkelstilbar ryg.

Føj til huskeliste
Invacare Action3NG

Invacare Action3NG

Invacare Action3NG er en letvægts standardstol velegnet til transportbrug i en begrænset periode. Action3NG er absolut anvendelig til brug i såvel hjemmeplejen, på hospitaler og institutioner. Action3NG har en god balance mellem omkostning, funktionalitet og kvalitet og udgør derfor et godt alternativ til den prisbevidste.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2 VR

Avantgarde Teen 2 VR

Let og smidig børnekørestol med aftagelige og svingbare fodstøtter og foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædevinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Fås med flere forrammer, rammer og fodplader.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teen 2

Avantgarde Teen 2

Let og smidig børnekørestol med foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædedybde og -vinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Vælg mellem 3 rammelængder, 4 forrammeversioner og flere fodplader. Brugervægt max. 90 kg.

Føj til huskeliste
Rea Focus 150

Rea Focus 150

Udviklet til tunge brugere op til 150 kg med behov for god siddestøtte og en stol der kører let. Stolens faste sædeplade giver stabil siddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder. Diverse tilbehør. Standard tilbehør er højdejusterbare skubbehåndtag, rygsøjle og antitipper. Stelfarve: perlegrå eller safirblå.

Føj til huskeliste
Rea Focus

Rea Focus

Rea Focus er en all-round kørestol, der kører let, udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Den faste sædeplade understøtter en god, stabil stiddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder for individuel positionering. Focus er af høj teknisk kvalitet, let at genbruge, har et lavt servicebehov og er nem at indstille.

Føj til huskeliste