Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel konstrueret, så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Move - Motion Composites

Move - Motion Composites

Move har et design, som muliggør en en lav sædehøjde. Det gør den særligt anvendelig som gåfremstol. Løftestroppen letter håndteringen og sikrer, at Move er nem at løfte ind i bilen for brugere med ståfunktion og nedsat balance, da kørestolen er stabil sammenfoldet. Move også udstyret med opklappelige sidestykker med aftagelige armlæn.

Føj til huskeliste
Roxx

Roxx

Solid justerbar krydsrammestol med fast sæde og rygsystem. Forskellige sæde og rygvarianter for optimal tilpasning til brugeren. Justerbar bredde, dybde, højde, sædevinkel samt rygvinkel. Specielt egnet til den tunge, voldsomme el. høje bruger og til dem der skal gå stolen frem. Med systemet Blocker er Roxx desuden til personer med demens.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Tauron bariatrisk kørestol

Tauron bariatrisk kørestol

Tauron bariatrisk kørestol er en sammenklappelig transportkørestol i minimalistisk design.
Tauron bariatrisk kørestol findes i fire forskellige bredder og fire forskellige dybder. Sædehøjde kan justeres i tre forskellige positioner.
Max brugervægt 250 Kg.

Føj til huskeliste
Kørestol

Kørestol

Kørestol med sæde på 41 cm, lavet isort nylonvæv.
- dobbelt tværstang
- fast armlæn, PVC-pude
- fast fodstøtte, vippeplade, med benrem
- 20 cm (8 ) solide forhjul
- 61 cm solide baghjul
- låsebremser på baghjul
- lomme bagpå

Føj til huskeliste
Aluminiums kørestol med regulérbart ryglæn

Aluminiums kørestol med regulérbart ryglæn

Barracuda kørestol i aluminium med justérbart ryglæn, som kan vinkles bagud i en vinkel på 30 grader, hvilket giver rigtig god mulighed for at finde en behagelig siddeposition. Sædedybden kan justeres fra 42-48 cm.
Stellet er i aluminium, så vægten kan holdes under 20 kilo.
Barracuda findes i 4 forskellige bredder: 40, 44, 48 og 51 cm.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Küschall Compact 2.0

Küschall Compact 2.0

Küschall Compact er en stiv krydsrammekørestol med optimale køreegenskaber. Compact foldes let selv for aktive brugere med nedsat muskelstyrke. Compact har lette, svingbare benstøtter. Stropryggen er vinkelindstillelig og kan klappes ned ved transport. Compact er fremstillet med hydroforme rør i en let konstruktion. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Helio

Helio

Helio er fremstillet i kulfiber og har derfor en ultralet tranportvægt fra 4,3 kg. Kørestolen har dobbelte opklappelige fodstøtter og har en max brugervægt op til 159 kg. Sædehøjden kan justeres i et interval på 20 cm. Mulighed for en meget lav sædehøjde gør Helio meget anvendelig som gåfremstol.

Føj til huskeliste
Veloce

Veloce

Veloce er en let krydsrammekørestole. Veloce tilbyder med sin kulfiberteknologi styrke og holdbarhed.

Føj til huskeliste
Jump Alpha (Sorg) krydsrammekørestol

Jump Alpha (Sorg) krydsrammekørestol

Jump Alpha er en kørestol til børn med forskellige grader af funktionsnedsættelse, som kan leveres i en bred vifte af størrelser. Jump Alpha er meget fleksibel og stabil med en høj kvalitet, og nem at klappe sammen. Jump Alpha vokser med barnet, i sædebredden, dybden og i ryghøjden. Nem at tage ind og ud af bilen.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme. Kørestolen kommer med svingbare og aftagelige benstøtter. Det gør det muligt for brugeren at komme tæt på møbler og forenkler forflytninger. Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil.

Føj til huskeliste