Manuelle kørestole med fast ramme, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



BRAVOracer

BRAVOracer

BRAVOracer er en robust og multijusterbar fastrammekørestol til børn. BRAVOracer er gennemtestet, fleksibel og driftsikker og er opbygget på en solid aluminiumsramme. Kørestolen er uden en egentlig forramme, hvilket letter forflytning og gør det let at komme omkring.
Kørestolen kan justeres i sædehøjde, rygvinkel, balancepunkt og underbenslængde.

Føj til huskeliste
Trekinetic K-2 Terrængående Kørestol - Manuel K2

Trekinetic K-2 Terrængående Kørestol - Manuel K2

Trekinetics banebrydende kørestole, hvoraf K-2-modellen er en manuel off-road kørestol, er meget velegnet til brug udenfor i vanskeligt terræn, også i sne, is og mudder. Designet med drivhjulene forrest, som giver stor kraftoverførsel og stabilitet. Hjulene skråtstilles i 0-16 gr. vinkel til terrænkørsel (camber). Affjedring. Foldbar ved transport.

Føj til huskeliste
Ki Rogue XP fastrammekørestol

Ki Rogue XP fastrammekørestol

Rogue XP er en let fastrammekørestol til unge med udseende som en voksenkørestol og funktionalitet som en børnekørestol. Stolen kan justeres med op til 7,5 cm i dybden og bredden. Rogue XP har en nedfældbar ryg, der er vinkel- og højdejusternar og en let ramme (5,3 kg) der gør den let at transportere.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Swing Lang

Panthera S3 Swing Lang

Panthera S3 Swing Lang er 5 cm længere end S3 Swing. Den har en stabil, fast letvægtsramme i krommolybdæn-stål og vægt startende fra 4,6 kg. Den er designet så du let kan tage benstøtterne af, svinge den ene eller dem begge ud til siden, for at gå stolen frem, samt skabe plads ved forflytning.

Føj til huskeliste
Panthera U3 Y-front

Panthera U3 Y-front

U3 med Y-front er en variant af U3 med samme rammebredde, men en smallere front, som samler brugerens fødder i en fast fodbøjle. Den har i øvrigt samme udførelse som U3 med høj manøvredygtighed og tilbehør for ekstra komfort og sikkerhed.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Kort Lav

Panthera S3 Kort Lav

Panthera S3 Kort Lav er 5 cm kortere og 2,5 cm lavere end S3 og er udviklet til brugere med en aktiv livsstil.
Den lave vægt og stabile faste ramme og forhjul gør stolen letkørende og nem at manøvrere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst.

Føj til huskeliste
Panthera Micro 3

Panthera Micro 3

Panthera Micro 3 er en let, brugervenlig 3-hjulet kørestol til børn i alderen ca. 1-5 år til indendørs og udendørs brug på plane overflader under opsyn af voksne. Panthera Micro 3 vejer 3,5 kg, hvilket gør den nem at skubbe, køre, løfte og transportere. Den fås med et bredt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Panthera Bambino 3

Panthera Bambino 3

Panthera Bambino 3 er en aktiv, brugervenlig kørestol til børn i alderen ca. 4 til 12 år, der har brug for en robust stol. Med en transportvægt der starter ved 5,6 kg for mindre modeller, er Panthera Bambino 3 nem at manøvrere og nem at løfte. Den fås i sædebredde fra 24 til 33 cm, højdejusterbart ryglæn, integreret antitipper og justerbar balance.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Kort

Panthera S3 Kort

Panthera S3 kort er 5 cm kortere end på S3 og er udviklet til brugere med en aktiv livsstil.
Den lave vægt og stabile faste ramme og forhjul gør stolen meget letkørende og nem at manøvrere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst.

Føj til huskeliste
Ventus

Ventus

Ventus er en praktisk og solid fastrammekørestol til både små og store brugere. Rammen er fremstillet i letvægtsmaterialer og holdbare komponenter. Kørestolen har en række kombinations- og justeringsmuligheder, der sikrer tilpasning til brugerens behov i en aktiv hverdag med skiftende behov. Er med nedfoldelig ryg.

Føj til huskeliste