Manuelle kørestole med fast ramme, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Quickie Krypton R

Quickie Krypton R

Quickie Krypton R: en ultralet carbon fastramme kørestol med en totalvægt ned til 6,2 kg incl. hjul, bremser og sidestykker. Kan finjusteres præcist til brugerens specifikke behov. Den er fremstillet med den seneste teknologi og udvikling fra blandt andet cykel- og bilindustri, hvilket giver ekstremt gode køreegenskaber og den lave vægt.

Føj til huskeliste
Børnekørestol - DR 400 Mini

Børnekørestol - DR 400 Mini

Børnekørestol velenget til selvkørende børn.
Søde- og rygpude med skumkerne og vandafvisende betræk (oplys farve ved bestilling).
Armlæn polstret med PUR-skum (oplys farve ved bestilling).
Inkl. fodstøtte.
Tøjbeskytter på begge sider.
Skubbebøjle.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Quickie Simba

Quickie Simba

Fastramme kørestol til det aktive barn.
Quickie Simba er en fleksibel fastramme kørestol med voksemulighed designet til børn. Gode køreegenskaber og lav vægt. Med de mange tilbehørsmuligheder kan stolen indstilles til det enkelte barns behov.
Blandt andet er der mulighed for flip-back fodstøtte samt safari bremse integreret i sidestykkerne.

Føj til huskeliste
Winner Komfort - ex Bred

Winner Komfort - ex Bred

Komfort fastramme til max brugervægt 250 kg. komfortsæde og komfortryg eller stropryg. Punkterfri forhjul og Celisium drivhjul purdæk med Quick Release. Ryghøjde 40 eller 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt. Benstøtte svingbar udad og indad med opklap. fodplade. Stel sølv eller blå.Positionsblok med 16 mulige indstillinger af baghjul, sæde.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Activa - ILLUM-BERGEN

Activa - ILLUM-BERGEN

Manuel kørestol med brugerbetjent rygfældning, centerophængt eller 2-delt fodstøtte. Central bremse, der kan betjenes fra højre eller venstre side efter behov. Gælder også benstøtten. ACTIVA kan fås i individuel sædehøjde, så kørestolen kan gås frem. Velegnet for personer med halvside lammelser, og kan tilpasses til børn. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Nano, Standard

Nano, Standard

Stabil fastrammestol med mulighed for løbende justering af balancepunkt og sædehøjde. Lav vægt og køreegenskaber er kendetegnet for den nyeste generation af fastrammestole.

Føj til huskeliste
Nano, Standard, indsnævret front

Nano, Standard, indsnævret front

Stærk og stabil fastrammestol med mulighed for løbende justering af balancepunkt og sædehøjde. Lav vægt og gode køreegenskaber er kendetegnet for den nyeste generation af fastrammestole.

Føj til huskeliste
Nano, kompakt

Nano, kompakt

Stærk og stabil fastrammestol med mulighed for løbende justering af balancepunkt og sædehøjde. Lav vægt og gode køreegenskaber er kendetegnet for den nyeste generation af fastrammestole. Vægt køreklar fra 9,5 kg.

Føj til huskeliste
Quickie Life RT

Quickie Life RT

Life RT er en fastrammekørestol fremstillet til teenagerne. Den er stærk, pålidelig, stabil og har gode køreegenskaber. Den perfekte all-round stol for den normale daglige rutine for et ungt menneske. Fås både med Swing-away fodstøtter eller med fast forramme.

Føj til huskeliste
Quickie Life R

Quickie Life R

Den nye Life R fås både med fast frontramme og svingbare fodstøtter. Vægten er optimeret hvilket lindrer skuldrer, arme og hænder for brugeren. Takket være en ny sædepolstring kan dybden nu justeres individuelt af brugeren.

Føj til huskeliste