Manuelle kørestole med fast ramme, efter mål

Manuelle kørestole, som fremstilles efter mål til en individuel bruger. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



W5 Suspension XXL

W5 Suspension XXL

W5 Suspension XXL er en fastrammekørestol med lukket boksramme i 7020-aluminium. Kørestolen er designet med en luftaffjedret bagaksel med Wolturnus Link-system, som er tilkoblet stolens baghjul. Hjulene giver således efter, når brugeren kører over ujævne flader og bump

Føj til huskeliste
W5 Suspension

W5 Suspension

W5 Suspension er en fastrammekørestol med lukket boksramme i 7020-aluminium. Kørestolen er designet med en luftaffjedret bagaksel med Wolturnus Link-system, som er tilkoblet stolens baghjul. Hjulene giver således efter, når brugeren kører over ujævne flader og bump.

Føj til huskeliste
Küschall KSL 2.0

Küschall KSL 2.0

Küschall The KSL 2.0 er en optimeret superlet custom-made kørestol med ultrastærk helstøbt hydroform ramme og designet til den erfarne, aktive bruger. Alt overflødigt er skåret væk og tilbage er en minimalistisk stol med de bedste køreegenskaber. Når lethed og topkvalitet indgår i Küschalls høje krav om en elegant og holdbar stol.

Føj til huskeliste
W5 SL

W5 SL

Fjerlet, skræddersyet aktiv kørestol med fast ramme til den rutinerede bruger. ADL W5 Super Light har tyndere rammerør for en lettere kørestol og et mere let og elegant udseende. Max brugervægt 80kg
Ekstrem høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem.

Føj til huskeliste
W5 Junior A

W5 Junior A

Ultralet, letkørende og stabil kørestol med mulighed for løbende justering til det aktive barn. Fås som justerbar standardmodel eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Fås fra Sædebredde 16 cm til 40 cm.

Føj til huskeliste
Dalton F

Dalton F

Ultralet, skræddersyet og forhjulsdrevet fastrammekørestol kun velegnet til indendørs brug. Fx er den nem at dreje ind under et bord og kan ikke tippe bagover. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
W5

W5

Fjerlet skræddersyet kørestol med fast ramme til den aktive og rutinerede bruger, der kender sine behov. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Ekstrem robust og stabil. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem. Fås fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
W5 XXL

W5 XXL

W5 XXL er en ultralet fastrammekørestol udviklet til brugere, hvis høje vægt og store fysiske styrke stiller krav til en forstærket ramme med ekstra afstivning. Fås som fuldt justerbar standardmodel eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Kan tilpasses en brugervægt op til 250 kg.

Føj til huskeliste
W5 D

W5 D

Ultralet fastrammekørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen og let adgang til stolen ved ind- og udstigning. Med delte opklappelige højde- og vinkeljusterbare fodplader, justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og aftagelige sidestykker. Fås som standardmodel og skræddersyet.

Føj til huskeliste
W5 S

W5 S

W5 S med buede rammerør giver et let og elegant udseende og gør det nemt at få denne ultralette, skræddersyede aktive kørestol ind i bilen. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Til den rutinerede bruger. Fås fuldsvejset eller justerbar.

Føj til huskeliste