Manuelle kørestole med fast ramme, efter mål

Manuelle kørestole, som fremstilles efter mål til en individuel bruger. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Tukan A

Tukan A

Tukan A er en let, elegant og diskret kørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen. Fås med valgfri justerbarhed fx justerbart balancepunkt og højde- og vinkeljusterbar folderyg skræddersyet Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt.

Føj til huskeliste
W5 Junior

W5 Junior

Ultralet, skræddersyet, letkørende og stabil kørestol til det aktive barn. Fås med valgfri justerbarhed. Kan også justeres i sædebredde ved tilkøb af få komponenter. Bredt tilbehørsprogram. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås fra Sædebredde 16 cm til 40 cm.

Føj til huskeliste
Gitano Junior

Gitano Junior

Skræddersyet aktiv og letkørende kørestol med ultralet fastramme og kun 1 forhjul, hvilket giver barnet god mulighed for at komme tæt på borde m.v. Sædebredde og dybde kan tilpasses løbende. Kan fås med anti-tip, sidepaneler og skubbebøjle. Bredt tilbehørsprogram. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
Gitano

Gitano

Ultralet, skræddersyet og super aktiv 3-hjulet kørestol med fast ryg og bagaksel til den krævende og øvede bruger. En diskret stol, der fremhæver brugeren mest muligt og i særklasse er let at manøvrere. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
Tukan

Tukan

Tukan er en skræddersyet aktiv kørestol med et let, elegant og diskret design til den krævende bruger. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem, fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
Dalton Tilt

Dalton Tilt

Aktiv fastrammekørestol med svingbare og aftagelige fodstøtter, hvilket er en stor hjælp ved forflytninger og transport. Den personlige tilpasning starter ved materialevalg. Høj stabilitet og lav vægt. Anodiseret ramme, korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Dalton Tilt adskiller sig fra den traditionelle Dalton model ved at have tiltfunktion.

Føj til huskeliste
W5 Full Suspension

W5 Full Suspension

Ultralet fastrammestol med fuld affjedring, der fås som standardmodel med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodplade og aftagelige sidestykker eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen og særligt bløde køreegenskaber.

Føj til huskeliste
W5 A

W5 A

Ultralet skræddersyet kørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingenMmed justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte og aftagelige sidestykker. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
W5 SA

W5 SA

Ultralet kørestol i let og elegant design til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen. Fås som fuldt justerbar standardmodel med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte og aftagelige sidestykker eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Let at få ind i bilen.

Føj til huskeliste
MyPlus

MyPlus

Stærk og solid stol til den bariatriske bruger. Konstruktion hvor drivhjulet placeres i center af brugeren så stolen er nemmere at køre både for bruger og hjælper. Bygges på mål efter ønske med mulighed for individuel tilpasning. Justerbar sædedybde og ryghøjde samt forskellige typer benstøtter. Brugervægt op til 250 kg. Valgfrie farver.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem