Manuelle kørestole med fast ramme, efter mål

Manuelle kørestole, som fremstilles efter mål til en individuel bruger. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Dalton Low

Dalton Low

Ultralet, skræddersyet og aktiv kørestol med svingbare aftagelige fodstøtter og lav sædehøjde. Specielt velegnet til brugere, som ønsker at gå stolen frem. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås både fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
Dalton

Dalton

Ultralet, skræddersyet og aktiv fastrammekørestol med svingbare og aftagelige fodstøtter, hvilket er en stor hjælp ved forflytninger og transport. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås med valgfri justerbarhed.

Føj til huskeliste
Tukan A

Tukan A

Tukan A er en let, elegant og diskret kørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen. Fås med valgfri justerbarhed fx justerbart balancepunkt og højde- og vinkeljusterbar folderyg skræddersyet Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt.

Føj til huskeliste
W5 Junior

W5 Junior

Ultralet, skræddersyet, letkørende og stabil kørestol til det aktive barn. Fås med valgfri justerbarhed. Kan også justeres i sædebredde ved tilkøb af få komponenter. Bredt tilbehørsprogram. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås fra Sædebredde 16 cm til 40 cm.

Føj til huskeliste
Gitano Junior

Gitano Junior

Skræddersyet aktiv og letkørende kørestol med ultralet fastramme og kun 1 forhjul, hvilket giver barnet god mulighed for at komme tæt på borde m.v. Sædebredde og dybde kan tilpasses løbende. Kan fås med anti-tip, sidepaneler og skubbebøjle. Bredt tilbehørsprogram. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
Gitano

Gitano

Ultralet, skræddersyet og super aktiv 3-hjulet kørestol med fast ryg og bagaksel til den krævende og øvede bruger. En diskret stol, der fremhæver brugeren mest muligt og i særklasse er let at manøvrere. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
Tukan

Tukan

Tukan er en skræddersyet aktiv kørestol med et let, elegant og diskret design til den krævende bruger. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem, fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
Lift Activ

Lift Activ

Robust og fleksibel kørestol som løfter brugeren op i højden. Det justerbare sæde kan hæves med op til 30 cm og gør det muligt for brugeren at komme i øjen- og arbejdshøjde svarende til en person på 175 cm. Leveres skræddersyet med rammedimensioner og udstyr tilpasset den enkelte bruger.

Føj til huskeliste
Speedy A1 HD (Heavy Duty)

Speedy A1 HD (Heavy Duty)

Robust kørestol til ekstrem belastning, maksimal brugervægt er hele 380 kg. Velegnet til tungere brugere og brugere med en højde på to meter eller derover. Speedy A1 leveres skræddersyet med individuel kørestolsramme og udstyr. Kompatibel med hjælpemotoren Wheel-E. MDR-godkendt.

Føj til huskeliste
Dalton Tilt

Dalton Tilt

Aktiv fastrammekørestol med svingbare og aftagelige fodstøtter, hvilket er en stor hjælp ved forflytninger og transport. Den personlige tilpasning starter ved materialevalg. Høj stabilitet og lav vægt. Anodiseret ramme, korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Dalton Tilt adskiller sig fra den traditionelle Dalton model ved at have tiltfunktion.

Føj til huskeliste