Manuelle kørestole med fast ramme, efter mål

Manuelle kørestole, som fremstilles efter mål til en individuel bruger. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



W5 A

W5 A

Ultralet skræddersyet kørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingenMmed justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte og aftagelige sidestykker. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
W5 SA

W5 SA

Ultralet kørestol i let og elegant design til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen. Fås som fuldt justerbar standardmodel med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte og aftagelige sidestykker eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Let at få ind i bilen.

Føj til huskeliste
Kidevo Prime.t

Kidevo Prime.t

Kidevo Prime.t er en fastrammekørestol, som kan følge brugerens vækst, helt fra 2 år og op til voksenalderen. Kørestolen har et vippesystem, der kan vippe fra 10 grader fremad til 50 grader bagud.

Føj til huskeliste
Kidevo Prime

Kidevo Prime

Kidevo Prime er en fastrammekørestol med en ramme, som kan følge brugerens vækst, helt fra 2 år og op til voksenalderen. Kørestolen kan justeres i højde, bredde og dybde.

Føj til huskeliste
Kidevo Mini.t

Kidevo Mini.t

Kidevo Mini.t er en letvægtskørestol designet specielt til at følge barnet fra tidlig barndom. Kidevo Mini.t har en tilt- og vippefunktion, som er god til brugere, der har behov for aflastning i løbet af dagen. Da der ikke er nogen gasfjeder, er stolen lettere, hvilket gør det nemt for stolen at vippe op til 5 grader fremad og 40 grader bagud.

Føj til huskeliste
Kidevo Mini

Kidevo Mini

Kidevo-kørestole er individuelt udformet til det barn, der vil vokse og trives i det. Med nem håndtering og en bred vifte af justeringsmuligheder er Kidevo-kørestole fuldt justerbare, efterhånden som dit barn vokser og designet til løbende at tilpasse sig dit barns skiftende behov.

Føj til huskeliste
GTM Atlantis

GTM Atlantis

Atlantis er en let og stærk kørestol med lukket, fastsvejst ramme og justerbar bagaksel. Den er udført i letvægtsaluminium og vejer kun godt 5 kg. Atlantis tilpasses den enkelte bruger og dækker med sine mange justerings- og valgmuligheder de fleste behov. Atlantis kan laves med en bredde på 30-52 cm. Maksimal brugervægt er 120 kg. MDR godkendt.

Føj til huskeliste
MyPlus

MyPlus

Stærk og solid stol til den bariatriske bruger. Konstruktion hvor drivhjulet placeres i center af brugeren så stolen er nemmere at køre både for bruger og hjælper. Bygges på mål efter ønske med mulighed for individuel tilpasning. Justerbar sædedybde og ryghøjde samt forskellige typer benstøtter. Brugervægt op til 250 kg. Valgfrie farver.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

GTM Endeavour LIGHT

GTM Endeavour LIGHT

Endeavour LIGHT er en letvægtsstol i ø25mm rør. Vægt fra 4,5kg hjul fra 2kg. Stolen har en fuldsvejst aluminium fastramme og kan justeres i balancepunkt via rygrør. Den har stropper i ryg og sæde. Der tilbydes mange farver, meget udstyr og tilbehør. Stolen er bygget til brugerens specifikke mål.

Føj til huskeliste
GTM Shock Absorber

GTM Shock Absorber

Letvægtskørestol med MTB støddæmper, til dig som ikke ønsker at føle stød i ryg, nakke og hoved, fra fortov, kantsten osv. Affjedringen kan justeres fra blødt til hårdt og kan slås helt fra (fx. op ad bakke for ikke at spilde energy). Stol custombuilt til dine behov, så ingen kompromis med vægt pga. støddæmperen. Er perfekt sammen med hjælpemotor.

Føj til huskeliste