Manuelle kørestole med fast ramme, efter mål

Manuelle kørestole, som fremstilles efter mål til en individuel bruger. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Dalton Tilt

Dalton Tilt

Aktiv fastrammekørestol med svingbare og aftagelige fodstøtter, hvilket er en stor hjælp ved forflytninger og transport. Den personlige tilpasning starter ved materialevalg. Høj stabilitet og lav vægt. Anodiseret ramme, korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Dalton Tilt adskiller sig fra den traditionelle Dalton model ved at have tiltfunktion.

Føj til huskeliste
Unitom Kørestol

Unitom Kørestol

Unitom kørestol i titanium
Laves specielt efter mål og ønsker.

Føj til huskeliste
GTM Shock Absorber

GTM Shock Absorber

Letvægtskørestol med MTB støddæmper, til dig som ikke ønsker at føle stød i ryg, nakke og hoved, fra fortov, kantsten osv. Affjedringen kan justeres fra blødt til hårdt og kan slås helt fra (fx. op ad bakke for ikke at spilde energy). Stol custombuilt til dine behov, så ingen kompromis med vægt pga. støddæmperen. Er perfekt sammen med hjælpemotor.

Føj til huskeliste
GTM Swing

GTM Swing

GTM Swing er en klassisk udseende letvægtskørestol med svingbare fodstøtter, der er let, men stadig kan holde til brugere op til 120 kg. Stolen laves på mål til brugeren, så individuelle krav kan opfyldes.

Føj til huskeliste
GTM Challenger

GTM Challenger

Challenger er en letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Stolen har flere justeringsmulighed. Den lette åbne ramme med sammenklappelig ryg og aftagelige hjul, gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Mustang kan leveres med masser af individuelt udstyr og tilbehør.

Føj til huskeliste
GTM Endeavour

GTM Endeavour

Endeavour er en fastsvejst letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Den lette åbne ramme med fast eller sammenklappelig ryg og aftagelige hjul gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Stolen kan leveres med individuelt udstyr og tilbehør. Til 100kg som model Hammer.

Føj til huskeliste
PER4MAX Skye

PER4MAX Skye

Skye er en custombyg fastramme kørestol med åben ramme. Designet gør Skye stærk, stabil og samtidig meget let. Stolen kan laves til brugere op til 110 kg pga. dens store styrke. Denne stol fra USA kan tilpasses til netop dine behov mht. funktionalitet og tilbehør. Skye tilbydes i mange kombinationer af farver til at matche dine ønsker.

Føj til huskeliste
GTM Junior

GTM Junior

Børnekørestol der dækker behovene for barn samt forældre og den er let og nem at håndtere. Junior laves individuelt for at opnå en god siddestilling og så barnet kan køre stolen så let som muligt. Design med forhjul placeret foran fodstøtten, gør stolen meget stabil og sikker for barnet. Stolen kan forlænges og gøres bredere for længst mulig brug.

Føj til huskeliste
GTM GTM1

GTM GTM1

GTM1 er en klassisk udseende stol, der er let og stærk. Stolen laves til brugere op til 120 kg, fra 30cm til 52cm bred. Alle stole bygges tilpasset den enkelte brugers behov og med de mange justerings- og valgmuligheder kan de fleste behov dækkes og prisen kan holdes blandt markedets laveste for brugertilpassede letvægts- og aktivkørestole.

Føj til huskeliste
PER4MAX Lightning

PER4MAX Lightning

Lightning er en custombyg fastramme kørestol med lukket ramme, der er utrolig stærk og stabil, samt meget let og pålidelig. Stolen kan laves til brugere op til 120 kg pga. dens store styrke. Denne stol fra USA kan tilpasses til netop dine behov mht. funktionalitet og kan tilbydes i mange farver og kombinationer af farver til at matche dine ønsker.

Føj til huskeliste