Manuelle kørestole med fast ramme, efter mål

Manuelle kørestole, som fremstilles efter mål til en individuel bruger. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MyPlus

MyPlus

Stærk og solid stol til den bariatriske bruger. Konstruktion hvor drivhjulet placeres i center af brugeren så stolen er nemmere at køre både for bruger og hjælper. Bygges på mål efter ønske med mulighed for individuel tilpasning. Justerbar sædedybde og ryghøjde samt forskellige typer benstøtter. Brugervægt op til 250 kg. Valgfrie farver.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

GTM Endeavour LIGHT

GTM Endeavour LIGHT

Endeavour LIGHT er en letvægtsstol i ø25mm rør. Vægt fra 4,5kg hjul fra 2kg. Stolen har en fuldsvejst aluminium fastramme og kan justeres i balancepunkt via rygrør. Den har stropper i ryg og sæde. Der tilbydes mange farver, meget udstyr og tilbehør. Stolen er bygget til brugerens specifikke mål.

Føj til huskeliste
GTM Shock Absorber

GTM Shock Absorber

Letvægtskørestol med MTB støddæmper, til dig som ikke ønsker at føle stød i ryg, nakke og hoved, fra fortov, kantsten osv. Affjedringen kan justeres fra blødt til hårdt og kan slås helt fra (fx. op ad bakke for ikke at spilde energy). Stol custombuilt til dine behov, så ingen kompromis med vægt pga. støddæmperen. Er perfekt sammen med hjælpemotor.

Føj til huskeliste
GTM Swing

GTM Swing

GTM Swing er en klassisk udseende letvægtskørestol med svingbare fodstøtter, der er let, men stadig kan holde til brugere op til 120 kg. Stolen laves på mål til brugeren, så individuelle krav kan opfyldes.

Føj til huskeliste
GTM Challenger

GTM Challenger

Challenger er en letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Stolen har flere justeringsmulighed. Den lette åbne ramme med sammenklappelig ryg og aftagelige hjul, gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Mustang kan leveres med masser af individuelt udstyr og tilbehør.

Føj til huskeliste
GTM Endeavour

GTM Endeavour

Endeavour er en fastsvejst letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Den lette åbne ramme med fast eller sammenklappelig ryg og aftagelige hjul gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Stolen kan leveres med individuelt udstyr og tilbehør. Til 100kg som model Hammer.

Føj til huskeliste
GTM Junior

GTM Junior

Børnekørestol der dækker behovene for barn samt forældre og den er let og nem at håndtere. Junior laves individuelt for at opnå en god siddestilling og så barnet kan køre stolen så let som muligt. Design med forhjul placeret foran fodstøtten, gør stolen meget stabil og sikker for barnet. Stolen kan forlænges og gøres bredere for længst mulig brug.

Føj til huskeliste
GTM GTM1

GTM GTM1

GTM1 er en klassisk udseende stol, der er let og stærk. Stolen laves til brugere op til 120 kg, fra 30cm til 52cm bred. Alle stole bygges tilpasset den enkelte brugers behov og med de mange justerings- og valgmuligheder kan de fleste behov dækkes og prisen kan holdes blandt markedets laveste for brugertilpassede letvægts- og aktivkørestole.

Føj til huskeliste
GTM Mustang

GTM Mustang

Mustang er en letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Stolen har flere justeringsmulighed. Den lette åbne ramme med sammenklappelig ryg og aftagelige hjul, gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Mustang kan leveres med masser af individuelt udstyr og tilbehør.

Føj til huskeliste
GTM Jaguar

GTM Jaguar

Jaguar fra GTM er en letvægtsstol, vægt fra 3,2 kg. Stolen har en fuldsvejst aluminium fastramme og kan justeres i balancepunkt og rygvinkel, plus stropper i ryg og sæde. Der tilbydes mange farver, meget udstyr og tilbehør, så du kan få din helt egen individuelle stol. Stolen er custombuilt til brugerens specifikke mål

Føj til huskeliste