Manuelle kørestole med ståfunktion

Manuelle kørestole med oprejsningsfunktion beregnet til at rejse brugeren fra siddende til stående stilling.  

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.PDG Elevation

PDG Elevation

Let fastrammekørestol med hydraulisk ståfunktion, hvor brugeren kan oprejses med op til 25 cm. Kørestolen har justerbar rygvinkel og faste sidestykker, der tilfører støtte og stabilitet i eleverede positioner.

Føj til huskeliste
Levo Summit EL

Levo Summit EL

LEVO Summit kombinerer lav vægt for en stå-op kørestol med høj brugervægt. Det her er LEVO: 40 års ledende markedserfaring indenfor kørestole med stå-funktion. LEVO er stolte over at introducere den nye linje af manuelle stå-op kørestole.

Føj til huskeliste
LEVO LAE Stå-op kørestol

LEVO LAE Stå-op kørestol

Letkørt kørestol i fast aluminiumsramme med hydraulisk ståfunktion. Sving- og drivhjul er med quick-release, så de er lette at tage af. Ryglænet kan fældes fremover. Ryg- og sædebetræk er justerbart med velcrofæste.

Føj til huskeliste
LEVO LCEV Stå op Kørestol med El- funktion

LEVO LCEV Stå op Kørestol med El- funktion

Letkørt kørestol i aluminium med elektrisk ståfunktion. Sving- og drivhjul er med quick-release. Ryglænet kan fældes fremover. Ryg- og sædebetræk er justerbart med velcrofæste. Runde eller flade armlæn kan vælges med enten vippekontakt eller håndbetjening til betjening af stå-op funktion. Sort og aluminiumsfarvet, fås også i rød, blå og gul.

Føj til huskeliste