Manuelle hjælpermanøvrerede kørestole

Manuelle kørestole beregnet til at blive skubbet og styret af en hjælper med begge hænder på kørestolens håndtag. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
I smalleste konfiguration.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 3 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol giver støtte, ro og sansestimuli til den stærkt bevægelseshæmmede bruger. Kelvin Komfort kørestol tilpasses individuelt og bidrager til komfort og øget aktivitetsniveau, funktionsniveau og livskvalitet. Kelvin Komfort kørestol kan indstilles hofte-, knæ- og ankelled. Kan tilte 45 grader. Opbygget af justerbare pudemoduler.

Føj til huskeliste
Seabass G2 Kørestolsstel

Seabass G2 Kørestolsstel

Seabass G2 er et kørestolsstel til siddesystemer og formstøbte sæder.
- Tilbydes i to sædehøjder
- Tilbydes i 3 størrelser med drivhjul fra 12- 24
- Mulighed for E-drive
- Crashtestet og godkendt
- Der er mulighed for at tilte sædedelen uden at påvirke vægtforholdet

Føj til huskeliste
Etac Transit Institution transportkørestol

Etac Transit Institution transportkørestol

Støbte gavle og krydsrammestel med dobbelt kryds gør Transit letkørende og smidig. Den højdejusterbare ryg sikrer god siddekomfort. Armlænene er aftagelige og højdejusterbare vha. fingerskruer, men kan fastgøres vha. værktøj. De svingbare benstøtter er fastgjorte, men kan aftages vha. værktøj. Tværlås, kan bestilles separat.

Føj til huskeliste
Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestolen er en modulopbygget tilt in space kørestol, hvilket giver rig mulighed for at justere og tilpasse stolen. Kørestolens 45 tilt funktion sikrer, at personer med stærk reduceret trunkus stabilitet og deraf nedsat siddende balance får mulighed for at opnå en siddende stilling - ude af sengen.

Føj til huskeliste
Zitzi Flipper Flex G2

Zitzi Flipper Flex G2

Højdejusterbart kørestolsstel til både indendørs og udendørs brug. Flipper Flex G2 har en indbygget tilt-funktion, der er tilgængelig manuelt eller elektrisk. Det har en tilt in space funktion, hvilket betyder, at du kan tilte sædet uden at forårsage ustabilitet i kørestolsstellet.

Føj til huskeliste
Canto Nxt

Canto Nxt

Multijusterbar komfortstol med mulighed for tilpasning af sædebredde, sædedybde samt sæde- og rygsystem så stolen tilpasses den enkelte bruger. Samme grundramme dækker alle størrelser. Stort udvalg af ryg og sædesystemer. Stabil ramme og justerbar eller fast rygvinkel. Kan monteres med integreret hjælpemotor. Nem vedligehold/rengøring.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Axi2Go

Axi2Go

Axi2Go er en stærk og robust patienttransportstol som er simpel i brug. Stolen kan vaskes i maskine og er nem at vedligeholde. Med anti-tyveristang monteret sikrer man nemt stolen imod tyveri. Axi2Go leveres i valgfri RAL farve. Stolen kan stakkes så de fylder mindst muligt på gange, i forhaller eller lign.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Guppy G2

Guppy G2

Guppy G2, er en opdateret model af Guppy både ifht. konstruktion og design. Rammen er forstærket. Guppy G2 har en ny og forbedret fodstøtte-serie samt et nyt design på armlænene. Højere skubbebøjle for bedre køreergonomi. Mulighed for cambervinklede drivhjul. Guppy G2 er lakeret i mat sort.

Føj til huskeliste
Prime TC Transportstol

Prime TC Transportstol

Transportstol i åbent design med fast ramme uden aftagelige dele. Lodrette forlængede håndtag giver en ergonomisk arbejdsstilling for ledsageren sammen med den fodbetjente centralbremse. Fodstøtter kan slås bagud for sikker adgang til stolen. Transportstolen kan stakkes og har fastmonteret anti tyveristang, som også fungerer som dropstativ.

Føj til huskeliste
Transport- og hvilestol CARRYLINE

Transport- og hvilestol CARRYLINE

Transport- og hvilestol til brug på hospitaler og i plejen til transport af patienter mellem undersøgelser og behandlinger og til transport af borgere i plejen. Ergonomisk tilpasset ryglæn. Mulighed for polstring af armlæn. Store, bløde forhjul giver en rolig og behagelig fremdrift, når man skubber stolen.

Føj til huskeliste

Alcyon ApS
Mågevej 16
8370 Hadsten