Manuelle hjælpermanøvrerede komfortkørestole med sædetilt

Manuelle kørestole med sædetilt, som primært manøvreres af en hjælper. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
 info
I smalleste konfiguration.
cm
cm
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg
kg
°
°
°
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedNetti III Elektrisk

Netti III Elektrisk

Stolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 fastbane forhjul med quick-release. Trinløs elstyret justerbar ryg, stropryg med UNO rygpude. elstyret sædetilt. Elstyret eleverbare benstøtter incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn samt UNO sædepude, skubbehåndtag og komfortsiddeplade.
Max. brugervægt 145 kg.

Føj til huskeliste
Netti III XHD

Netti III XHD

Netti III XHD er godkendt til en max brugervægt på 200 kg. Kørestolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 8 flexel forhjul med quick-release, trinløs justerbar ryglæn med stropryg og VB Stabil rygpude, VB Sit siddepude, eleverbare fodhvilere incl. lægpuder, vinkeljusterbare fodplader og højdejusterbare armlæn.
Max. brugervægt 200 kg.

Føj til huskeliste
Manuel Gas

Manuel Gas

Manuelle stol med elektrisk eller gas betjente indstillinger. Kan tilpasses enhver brugers mål

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Manuel Gas-svinghjul bagerst

Manuel Gas-svinghjul bagerst

Manuelle stol med elektriske eller gas betjente indstillinger.
Kan tilpasses enhver bruges mål.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Netti III HD

Netti III HD

Netti III leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 Flexel forhjul med quick-release, trinløs justerbar ryglæn med stropryg og Uno rygpude. Eleverbare fodhvilere incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn, 2 gaspatroner til tilt for mere stabilitet.

Føj til huskeliste
KFN stol

KFN stol

KFNs specialstol der bygges på mål til den enkelte, ud fra de kriterier der er aktuelle. Med el. eller gas kip, med el. eller gas ryglæn. 18 til 24 tommer hjul. Et stort udvalg af tilbehør, samt tilpasnings muligheder gør stolesystemet særlig egnet i vanskelige sager.

Føj til huskeliste
Kelvin kørestol

Kelvin kørestol

Kelvin Kørestolen giver støtte, ro og stimuli. Den enkle løsning, når standarden ikke længere rækker.

Kelvin Kørestolen bruges i hjemmet, i hjemmeplejen, og på institutioner af voksne, som er alvorligt bevægelseshæmmet i deres daglige liv.

Føj til huskeliste
Netti III

Netti III

Netti III leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 fastbane forhjul med quick-release. Trinløs justerbar ryg, stropryg med UNO rygpude. Eleverbare fodhvilere incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn samt UNO sædepude, skubbehåndtag og komfortsiddeplade.
Max. brugervægt 145 kg.

Føj til huskeliste
Cumulix kørestol

Cumulix kørestol

Cumulix kørestolen kan bidrage til et højere aktivitetsniveau og en forbedret livskvalitet.
Cumulix kørestolen er opbygget af puder fyldt med latex og Krøyer-kugler, som er nøje afstemt med hinanden. Mængden af fyld i hver eneste pude kan justeres, så den passer præcis til det sted på kroppen, som puden skal understøtte.

Føj til huskeliste
Etac Prio Hospital

Etac Prio Hospital

Med tanke på de store hygiejnekrav der må tilgodeses på bl.a. hospitaler, tilbyder vi den rengøringsvenlige Prio Hospital. Kørestolen tåler vask i vaskemaskine og alle puder har vandtæt hygiejnebetræk, der nemt kan vaskes og tørres af. Stropryggen er nem at justere og det brede tilbehørsprogram gør det enkelt at tilpasse stolen til patienten.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens