Motoriserede kørestole

Motoriserede hjælpemidler til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Motoren kan være elektrisk eller med forbrænding. Herunder hører fx motoriserede kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), motoriserede kørestole med rygfældning, kørestole med hejs eller tilt, snekørestole, strandkørestole og motorenheder til kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Musvågen 4

Musvågen 4

Stor 4-hjul el scooter med vindskærm.

Føj til huskeliste
Sneppen

Sneppen

El scooter 4-hjul
Luksus sæde med mulighed for justering af ryg.
Automatisk sænkning af hastighed når der drejes.
Mulighed for at sætte hastighed til50 på kontrolpanelet.
Motor med 400W til 1750W, hvilket giver intelligent mulighed for udnyttelse af trækkræft

Føj til huskeliste
Colibri

Colibri

Sammenklappelig rejsescooter, 4-hjulet. Nem at folde sammen og bære.
Idel til shoppingcentre, ZOO og ligende.

Føj til huskeliste
Rex 350

Rex 350

Rex 350 er en kompakt, hurtig og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet. Let at manøvrere indendørs. Grundet modulopbygningen kan sædet konstrueres under hensyn til brugerens særlige behov for støtte og aflastning. Fås som tilvalg med ergonomisk rammedesign og specialsæder og op til 5 elektriske sædeindstillinger.

Føj til huskeliste
Storm4 X-plore

Storm4 X-plore

Storm4 X-plore er en solid og komfortabel el-kørestol, der er let at
manøvrere. Storm4 X-plore har affjedring på alle fire hjul og kraftfulde
motorer. Det giver perfekt stødabsorbering, god kontakt til underlaget
og de bedste køreegenskaber. X-plore er for dig, som ønsker de bedste køreegenskaber i alle former for terræn.

Føj til huskeliste
Lærken 3 Elscooter

Lærken 3 Elscooter

Denne 3- hjulede maskine er særdeles velegnet til kørsel i butikker, da vendediameter er utrolig lav. Til brugere, der ikke har brug for at køre særlig lange ture. Leveres med justerbart luksussæde med nakkestøtte. Standardudstyr: 2 sidespejle og frontkurv. Beslag på sæde til stokkeholder, bagkurv etc.

Føj til huskeliste
Karma 741 el-scooter

Karma 741 el-scooter

Velkendt, gennemprøvet og driftssikker all-round, 4-hjulet, Karma el-scooter i nyt, smart og tidløst design. Øget kørestrækning (op til 60 km) på en opladning. Forbedret affjedring og bredere aksler. Leveres med sidespejle, lader og frontkurv.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

Invacare Storm4 Max

Invacare Storm4 Max

Storm4 Max er udviklet så den lever op til kravene hos store brugere.
Med Storm4 Max er der lagt stor vægt på at opnå en velproportioneret, komfortabel og sikker el-kørestol for brugere op til 220 kg. Chassiet er konstrueret til at give god vægtfordeling. Affjedringen er afstemt til brugervægten og dele som armlæn og benstøtte, er forstærket.

Føj til huskeliste
VELA Blues 210 el-kørestol - centerdrevet

VELA Blues 210 el-kørestol - centerdrevet

VELA Blues 210 er en kompakt, all-around el-kørestol der passer til de flestes behov også brugeren, med en aktiv livsstil, som fx arbejde eller uddannelse. Den er velegnet til kombineret inde- og udebrug, da stolens affjedring sikrer komfort og gode køreegenskaber. Stolen er centerdrevet hvilket er en stor fordel på steder med minimal plads.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Karma 731 el-scooter

Karma 731 el-scooter

Velkendt, gennemprøvet og driftssikker all-round Karma el-scooter i nyt, smart og tidløst design. Forbedret affjedring, bredere aksler og lille venderadius. Leveres med lader, sidespejle og frontkurv. Mulighed for tilkøb af stænklapper.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens