Motoriserede kørestole

Motoriserede hjælpemidler til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Motoren kan være elektrisk eller med forbrænding. Herunder hører fx motoriserede kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), motoriserede kørestole med rygfældning, kørestole med hejs eller tilt, snekørestole, strandkørestole og motorenheder til kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



EL Scooter GO-EL 840

EL Scooter GO-EL 840

GO-EL 840 er DukaDus svar på en scooter i en limousines forklædning. Med markedets bedste motor på 1.400 W og fire store 14 hjul er den født til at køre over stok og sten - uden at slække på komforten. Med sæde, armlæn, nakkestøtte, digitalt betjeningspanel, trinløst justerbart styr m.m. som standardudstyr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

EL Scooter GO-EL 270

EL Scooter GO-EL 270

El Scooteren, som er udstyret med 950 Watt motor. Den har en max topfart på 15 km/h. Kan komme rundt overalt - både i butikker og snæver vending, på langfart og op og ned ad bakke. Hjulene er affjedrede ligesom det komfortable delux sæde, armlæn og nakkestøtte. Digitalt display og juster bart styr m.m. som standardudstyr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

El Scooter GO-EL 440

El Scooter GO-EL 440

GO-EL 440 er en scooter som er udstyret med motor på 1.400 W. Den skyder en fart på op til 15 km/h. Til at komme rundt overalt - både i butikker og snæver vending, på langfart og op og ned ad bakke. Hjulene er affjedrede ligesom det komfortable delux sæde, armlæn og nakkestøtte.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

F5 Corpus VS R-net

F5 Corpus VS R-net

F5 Corpus VS er en stærk og stabil kørestol med ståfunktion helt op til 80. På PP versionen kan alle avancerede sædefunktioner inkl. ståfunktionen samt køreparametre indstilles med QuickConfig appen ud fra individuelle behov. Svingbare knæstøtter med let tilgængelig udløsermekanisme flyttes nemt ved forflytning.

Føj til huskeliste
EL-Scooter GO-EL 840

EL-Scooter GO-EL 840

GO-EL 840 Er markedets største El-Scooter med en kraftig motor på hele 1400 Watt. Scooteren leveres med et sæde med utallige justeringsmuligheder. GO-EL 840 er udstyret med: Digital display, Trinløs justering af styr Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde.
Med denne Scooter kommer du frem overalt.

Føj til huskeliste
TA iQ RWD

TA iQ RWD

Dansk modulopbygget baghjulsdreven kørestol. Affjedring og hjulophæng på alle hjul, der giver en glidende og affjedret kørsel og køreegenskaber. Den lave sædehøjde gør at stolen er velegnet som sæde i bil og meget nem at komme under selv lave borde. Udviklet og designet af TA. service.

Føj til huskeliste
TA iQ FWD

TA iQ FWD

Dansk modulopbygget forhjulsdreven kørestol. Affjedring og hjulophæng på alle hjul, der giver en glidende og affjedret kørsel og køreegenskaber. Den lave sædehøjde gør at stolen er velegnet som sæde i bil og meget nem at komme under selv lave borde. Udviklet og designet af TA. service.

Føj til huskeliste
TA iQ MWD

TA iQ MWD

Dansk modulopbygget centerdrevet kørestol. Affjedring og hjulophæng på alle hjul, der giver en glidende og affjedret kørsel og køreegenskaber. Den lave sædehøjde gør at stolen er velegnet som sæde i bil og meget nem at komme under selv lave borde. Udviklet og designet af TA. service.

Føj til huskeliste
TA Indoor Wave

TA Indoor Wave

TA Indoor Wave er en lille elektrisk kørestol med 30 cm elektrisk løft og kip på fra 0-45 grader. Ideel for brugere som har brug for en elkørestol primært til indendørs brug, men kan også anvendes udendørs. Stolen kan monteres med forskellige sæder, alt efter brugeren behov. Også til børn.

Føj til huskeliste
Bariatrisk HD elektrisk kørestol, brugervægt op til 270kg

Bariatrisk HD elektrisk kørestol, brugervægt op til 270kg

Bariatrisk elektrisk kørestol udviklet til brugere op til 275 kg.
Bariatrisk HD elektrisk kørestol har en forstærket ramme og kraftige, lydsvage dobbelte motorer, der tilsammen giver en maksimal holdbarhed. HD kørestolen har minimal venderadius og den er let at manøvrere både udenfor og inde i egen bolig. Betjenes af joystick, topfart 8 km/t.

Føj til huskeliste