Motoriserede kørestole

Motoriserede hjælpemidler til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Motoren kan være elektrisk eller med forbrænding. Herunder hører fx motoriserede kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), motoriserede kørestole med rygfældning, kørestole med hejs eller tilt, snekørestole, strandkørestole og motorenheder til kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Bariatrisk HD elektrisk kørestol, brugervægt op til 270kg

Bariatrisk HD elektrisk kørestol, brugervægt op til 270kg

Bariatrisk elektrisk kørestol udviklet til brugere op til 275 kg.
Bariatrisk HD elektrisk kørestol har en forstærket ramme og kraftige, lydsvage dobbelte motorer, der tilsammen giver en maksimal holdbarhed. HD kørestolen har minimal venderadius og den er let at manøvrere både udenfor og inde i egen bolig. Betjenes af joystick, topfart 8 km/t.

Føj til huskeliste
Flexlife D5 Carbon

Flexlife D5 Carbon

En (16kg) letvægts og let sammenklappelig el-kørestol. Nem at bruge og klappes sammen på sekunder. Pga vægten tages den let med i bilen, toget eller flyet. Flexlife D5 giver stor frihed til mennesker med kort gangdistance, den giver mulighed for at deltage i sociale aktiviteter, handle ind og i det hele taget bliver mere selvstændig. Stærk og nem.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Bariatrisk El-kørestol Forest

Bariatrisk El-kørestol Forest

Make Rehabs el-stol er en specialdesignet elektrisk kørestol med fokus på komfort, funktionalitet og frihed.
Fuld elektrisk kørestol med el-tilt, el-kip og elektriske benstøtter. Klarer en vægt på 250 kg og findes i 5 forskellige bredder.

Føj til huskeliste
Wingus

Wingus

Wingus er en sid- og kør el-kørestol. El-kørestolen er baghjulstrukken, og er egnet til både indendørs og udendørs kørsel. Wingus rammedesign sikrer en behagelig køretur og stødafdæmpning på vejen. Ryggen er nedfældbar, armlæn opklappelige, fodstøtte højdejusterbar samt sædedybde indstillelig.
Hastighed 7,2 km/t

Føj til huskeliste
Alfa-Flex

Alfa-Flex

Letvægter kørestol
Foldebar.
Kan lægges i begagerum.
Vaskbart sædebetræk.
Smart design.
Lille venderadius.
lithium batteri.
Ingen affjedring.
USB Ladestik.

Føj til huskeliste
P312

P312

Nem at vende fra forhjuls- til baghjulstrukket, sædet drejes 180 grader. Designet specielt til max køreegeskab i smalle passager. Lille venderadius. Lav sædehøjde giver stabilitet. Ideel til både inde og ude.

Føj til huskeliste
Flexlife D9

Flexlife D9

Frihed på 4 hjul. Letvægts, sammenklappelig El-kørestol med stærk motor (150kg. brugervægt). Nem at slå sammen og tage med i bil. Designet til Skandinaviske forhold og god siddekomfort. Kvalitets trykaflastende pude, indstillelig strop bund og strop ryg, justering af ryg kip. Fås i Basis og Comfort udgave (med upgrades).

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Fønix Smart Power

Fønix Smart Power

Fønix Smart Power er til dig, som har brug for en robust let håndterbar sammenklappelig el-kørestol, du kan have med overalt, samtidig til en pris, der er til at betale. Den er kraftig og robust og kan håndtere en kører, op til 150 kg. De store hjul giver stor bevægelighed i al slags terræn. Aktionsradius op til 18 km, dog op til 28 ved større bat.

Føj til huskeliste
Apollo 589

Apollo 589

4-hjulet el-scooter, nem at skille ad. Justerbart styr. Affjedret på alle hjul.

Føj til huskeliste
Alfa 10

Alfa 10

Lydsvag, stærk lille joystikstyret kørestol. Let at køre.

Føj til huskeliste