Motoriserede kørestole

Motoriserede hjælpemidler til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Motoren kan være elektrisk eller med forbrænding. Herunder hører fx motoriserede kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), motoriserede kørestole med rygfældning, kørestole med hejs eller tilt, snekørestole, strandkørestole og motorenheder til kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Eloflex L

Eloflex L

Eloflex L sammenklappelig letvægt elektrisk kørestol. Den har indstilleligt ryglæn som er afrundet for bedre ergonomi. Denne stol har brugervægt op til 120 kg og er fleksibel og slidstærk. Den har 10 massive gummihjul så den er bedst på fast underlag.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

ZIPPIE Q300 M Mini Kids

ZIPPIE Q300 M Mini Kids

Uanset om det er for at komme nemt omkring derhjemme eller om det er for at udforske udendørs, er Zippie Q300 M Mini Kids en kompakt el-stol til børn, der har lige så meget energi til eventyr som dit barn Med dens kompakte 520 mm bredde og 1100 mm vendediameter, kan den komme omkring, hvor andre el-kørestole må opgive.

Føj til huskeliste
Quickie Q300 M Mini

Quickie Q300 M Mini

Den helt nye Q300 M Mini er slank og med en totalbredde ned til 520 mm. Med en vendediameter på 1100 mm, kan du komme mange steder og vende på trang plads.

Føj til huskeliste
Quickie Q50 R

Quickie Q50 R

Med kun en hånd klappes Q50 R ud/sammen på få sekunder. Blot tryk på et håndtag og skub ryglænet frem. Uden værktøj og uden at fjerne batteriet.
Tag Q50 R hvorhen du vil, når du har brug for det. Takket være den kompakte sammenklappede størrelse passer den let i bagagerummet på enhver bil eller
taxa.

Føj til huskeliste
Airgo S2 - sammenklappelig elektrisk kørestol

Airgo S2 - sammenklappelig elektrisk kørestol

En letvægts kørestol til udendørs brug - til kørsel også på specielt ujævnt terræn. S2 findes med massive punkteringsfrie forhjul og perforerede forhjul, som gør ujævn kørsel mere skånsom. Plus-modellen har en indbygget kommunikationsenhed med et SIM-kort, der fungerer som telefon. Et tryk på SOS-tasten generer en alarm som f.eks. til 112.

Føj til huskeliste
Q500 R El-kørestol Baghjulsstyret

Q500 R El-kørestol Baghjulsstyret

Den nye, baghjulsstyrede QUICKIE Q500 R er nem at håndtere og intuitiv at køre på grund af drivhjulets position. Den er god til indendørs kørsel, fordi den reagerer nemt og har et kompakt stel med en lille venderadius. Alt dette, kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi.

Føj til huskeliste
Q500 F El-kørestol Forhjulsstyret

Q500 F El-kørestol Forhjulsstyret

QUICKIE Q500 F giver dig god udendørs ydeevne og god indendørs manøvredygtighed samt den bedste stabilitet på stejle nedkørsler. Sammen med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi, har du den perfekte el-kørestol, når du skal opleve verden.

Føj til huskeliste
Q500 M El-kørestol Centerstyret

Q500 M El-kørestol Centerstyret

QUICKIE Q500 M Centerstyret El-Kørestol kombinerer indendørs manøvredygtighed med udendørs ydeevne. Dette er kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi.

Føj til huskeliste
Sterling Elite 2 Plus

Sterling Elite 2 Plus

Komfortabelt, behageligt og sikkert på vejen
Sterling Elite Plus er en komfortabel scooter med en maksimal hastighed på 15 km i timen.
Den er baghjultrukket, har affjedring på alle hjul og antitip. Sædet er justerbart 306 grader med lændestøtte. Den har et LED betjeningspanel med soft touch-knapper der er nemme at bruge.

Føj til huskeliste
Sterling Elite 2 XS

Sterling Elite 2 XS

Scooteren er letkørt, meget brugervenlig, lydsvag og nem at betjene med letlæseligt panel og 4-finger wigwag greb. Leveres standard med bl.a. bakspejl, LED lygter for og bag og front kurv.
Aflåseligt bagagerum til medbringning af evt. lader. Affjedring på alle hjul. Vægten opgivet inkl. batterier. Max. brugervægt 175 kg.

Føj til huskeliste