Motoriserede kørestole

Motoriserede hjælpemidler til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Motoren kan være elektrisk eller med forbrænding. Herunder hører fx motoriserede kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), motoriserede kørestole med rygfældning, kørestole med hejs eller tilt, snekørestole, strandkørestole og motorenheder til kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



L-Unit-H002

L-Unit-H002

Meget handicapvenlig 3-hjulet el-scooter. Let at komme rundt med overalt. Ingen tekniske finesser, derfor meget let at betjene. Standard udstyr: Indkøbskurv, taskekurv og drejbar sæde. Et handicapvenligt køretøj til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Leveres kun i blå.

Føj til huskeliste

Power 100

Power er en kombineret inde/ude el-kørestol med regulerbar sæde-/ryg- og benstøttefunktion. Power kan udbygges i takt med at brugerens behov for siddekomfort og elektriske løsninger stiger. Suveræn siddekomfort med fuld længdekompensering, kan fås med alt relevant tilbehør.

Føj til huskeliste
Optimus 2

Optimus 2

Optimus 2 har en kraftig motor, alle elfunktioner, er forhjulstrukket og har terrængående hjul. Samtidig ligger servostyringen bag baghjulene, og det giver Optimus 2 en enorm stabilitet. De behagelige køreegenskaber og den lange rækkevidde giver virkelig gode muligheder for at komme vidt omkring. Også i meget ujævnt terræn.

Føj til huskeliste
Maxi 2000

Maxi 2000

Maxi 2000 er en kvik og kraftfuld 3 hjuler - både med hensyn til hastighed og trækkraft. Maxi 2000 giver mulighed for at køre lange ture op til 40-60 kilometer pr. opladning. Maxi 2000 er udviklet til brugere med en vægt på op til 300 kg. Mulighed for forskellige tilpasninger alt afhængigt af brugeres behov. Sædebredde på op til 65 CM

Føj til huskeliste
Sterling S425

Sterling S425

4-hjulet el-scooter med en rækkevidde op til 42 km på en opladning. Lydsvag, velkørende og let at betjene. Standard monteret med forskydelig sæde og vinkeljusterbar ryg.

Føj til huskeliste
Sterling S700

Sterling S700

4-hjulet el-scooter som kan række op til 55 km på en opladning. Lydsvag, velkørende og let at betjene. Standard monteret med forskydeligt sæde og vinkeljusterbar ryg.

Føj til huskeliste
GoGO Elite Traveller

GoGO Elite Traveller

Scooteren kan skilles ad i 5 lette dele og kan let transporteres uden problemer. Go-Go er en kompakt og smart el-scooter til fx. rejsebrug, da den er nem og overkommeligt at komme omkring med, hvad enten din destination er en tur i udlandet eller en tur til indkøbscenteret.

Føj til huskeliste
Victory 10 DX

Victory 10 DX

Scooteren har kraftige LED-lys for og bag.
Sædet kan drejes og låses i 8 positioner og rattet justeres let.
Tydelig visning af batterikapacitet.
Leveres standard med massive dæk.

Føj til huskeliste
Victory XL 130

Victory XL 130

Victorys XL 130´s dynamiske affjedring giver ekstrem god siddekomfort under kørslen og gør den velegnet til personer med f.eks. rygsmerter. Scooteren leveres med forkurv, bakspejl og komplet belysningspakke.

Føj til huskeliste
Ichair MC1

Ichair MC1

Ichair MC1 er den lille modellen i Ichair serien. Med det modulopbyggede sædesystem kan både sædebredde og dybde justeres så stolen nemt kan tilpasses alle brugere. Det nye koncept gør stolen særdeles genbrugsegnet og nem at servicere. Stolen kan opbygges med el-funktioner og kan vha. affjedring tilpasses brugerens kørestil. MC1 er lille og kompakt

Føj til huskeliste